Wat Betekent de Verkoop van 1,4 Triljoen Shiba Inu Tokens door Voyager?

PPieter 15 augustus 2023 22:31

Voyager Digital heeft besloten om haar crypto-bezittingen op Coinbase te verkopen, waaronder 1,4 triljoen Shiba Inu-tokens. Deze actie roept vragen op over de gevolgen voor de cryptocurrency markt.

Voyager Digital verkoopt massaal crypto

Het recentelijk failliet verklaarde crypto-leenplatform Voyager Digital heeft besloten om haar crypto-activa te liquideren. De verkoopactie, die in een tijdsbestek van slechts vier dagen plaatsvond, omvatte 49 verschillende crypto-activa en leverde het platform ongeveer $63 miljoen op. Een opmerkelijk deel van deze verkoop betrof de verkoop van 1,4 triljoen Shiba Inu-tokens, waarmee bijna $14,4 miljoen werd opgehaald.

Mogelijke druk op SHIB door Voyager's verkoop

Ondanks de sterke prestaties van SHIB in het recente verleden, laat de munt een duidelijke dalende trend zien. Sommigen speculeren dat de massale verkoopacties van Voyager Digital hier deels aan ten grondslag kunnen liggen. Echter, de complete verkoop van Voyager's SHIB-bezit zou in de toekomst ook een vermindering van de verkoopdruk op SHIB kunnen betekenen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, is er goed nieuws. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen nieuwe gebruikers €10 gratis en worden er geen handelskosten in rekening gebracht over de eerste €10.000 aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.