Voormalig bankier ziet stralende toekomst voor XRP in komende Bullmarkt

PPieter 26 november 2023 22:47

Volgens een voormalige bankier staat Ripple's XRP een uitzonderlijke prestatie te wachten in de aanstaande Bullmarkt. Deze voorspelling is gebaseerd op de recente prijsstijging van XRP en de positieve juridische ontwikkelingen rond het Ripple-project.

Weg naar herstel voor XRP

Ex-bankier Kyren ziet een veelbelovende toekomst voor XRP, vooral wanneer de volgende bull run begint. De prijs van XRP heeft de afgelopen maanden een stijgende lijn laten zien, waarmee de digitale munt een weg naar herstel lijkt te vinden. Hoewel de rally enigszins is afgekoeld en de munt momenteel rond de $0,63 handelt, blijven de vooruitzichten voor XRP positief.

Juridische hindernissen voor Ripple verminderen

De voormalige bankier wijst op de matige prestatie van XRP tijdens de laatste bull run, grotendeels veroorzaakt door de lopende rechtszaak tegen de Amerikaanse SEC. Deze juridische strijd heeft veel onzekerheid opgewekt, maar de situatie rond het Ripple-project lijkt inmiddels te verbeteren.

In de bullmarkt van 2016-2017 maakte XRP een explosieve groei door, met een prijs die steeg van minder dan $0,01 naar meer dan $3,50 - een stijging van ongeveer 34.900%. De meest recente bull run zag echter een relatief teleurstellende piek van $1,80, vooral in vergelijking met andere cryptocurrencies die nieuwe recordhoogtes bereikten.

Positieve toekomstverwachtingen voor XRP

Op basis van de huidige positieve trends in de markt en rond het Ripple-project, verwacht Kyren dat XRP in de komende bull run mogelijk nieuwe hoogtepunten zal bereiken. Dit vormt een optimistisch vooruitzicht voor investeerders en houders van XRP.

Er is een exclusieve aanbieding voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld. Door je aan te melden bij Bitvavo, ontvang je niet alleen €10 gratis, maar je betaalt ook geen handelskosten over je eerste €10.000 aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.