Volgens Crypto-analist is een XRP prijsdaling van 30-40% onafwendbaar

TTijmen 11 september 2023 15:42

Cryptocurrency-analist Jungle Inc 2.0 bespreekt mogelijke toekomstscenario's voor de prijs van Ripple's XRP in relatie tot beslissingen van de SEC. In een pessimistisch scenario zou de prijs met 30% tot 40% kunnen dalen.

Impact SEC-beslissingen op XRP

Analyst Jungle Inc 2.0 brengt verschillende mogelijkheden naar voren met betrekking tot de prijs van de XRP-token. De toekomstige beslissingen van de SEC zullen hier substantieel invloed op hebben. De juridische ontwikkelingen kunnen de waarde van de digitale munt zowel positief als negatief beïnvloeden.

Potentiële XRP prijsdaling

Volgens Jungle Inc 2.0, is het in een pessimistisch scenario mogelijk dat de prijs van XRP met een extra 30% tot 40% zou kunnen dalen. Echter, in een optimistisch scenario zou de XRP prijs flink kunnen stijgen. Ondanks dat sommigen binnen de XRP-gemeenschap geloven dat de SEC geen beroep zal aantekenen, is Jungle Inc 2.0 ervan overtuigd dat dit onvermijdelijk is.

In de afgelopen 24 uur heeft XRP een daling van meer dan 5% ervaren en wordt nu verhandeld voor $0,474. De handelsactiviteit was hoog, met een totaal handelsvolume van meer dan $1 miljard, een stijging van meer dan 100% ten opzichte van de vorige dag. Deze recente daling heeft echter bijgedragen aan een negatieve weekprestatie, met een verlies van 6% op het moment van het bericht.

Technische analyse van XRP

Vanuit een technisch oogpunt lijkt een bearish perspectief aannemelijk, gezien de ontwikkeling van een dalende driehoek op de dagelijkse grafiek van de altcoin. Deze trend zou kunnen resulteren in een prijsdaling onder het steunniveau van $0,4425 in de komende week, en mogelijk zelfs tot $0,3480. Er is echter hoop: als het XRP lukt om 2 opeenvolgende 'daily candles' boven dit patroon te sluiten in de komende dagen, wordt het bearish scenario ongeldig, wat de weg vrijmaakt voor een mogelijke stijging naar het volgende belangrijke weerstandsniveau van $0,5605 en zelfs $0,7385 als de koopdynamiek aanhoudt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.