Volgende bullrun in crypto kan 500 tot 1.000% opbrengen, volgens voormalig Goldman Sachs bankier

PPieter 19 september 2023 19:39

Raoul Pal, voormalig topbankier bij Goldman Sachs, verwacht dat de volgende bullrun de cryptomarkt rendementen tussen 500 en 1.000 procent kan opleveren. Hij ziet ook potentie in Layer-2 blockchains en de groei in gebruikersaantallen.

Raoul Pal voorspelt hoge rendementen

Raoul Pal, die eerder bij de invloedrijke Amerikaanse bank Goldman Sachs werkte, heeft grote verwachtingen voor de volgende bullrun in de cryptomarkt. Hij gelooft dat het mogelijk is rendementen van 500 tot 1.000 procent te behalen. Pal onderstreept zijn voorspelling met de uitspraak dat we naar nieuwe all-time highs gaan, wat duidt op een potentieel sterke toekomstige groei.

Bitcoin als reactie op traditioneel financieel systeem

Bitcoin, gelanceerd in 2009 door de enigmatische Satoshi Nakamoto, werd gezien als een reactie op het bestaande financiële systeem. Het was bedoeld als alternatief voor de geldcreatie door centrale en commerciële banken, een proces dat vaak als problematisch wordt gezien binnen de crypto-industrie. Dit historische perspectief is belangrijk om te begrijpen waarom een voormalig topbankier zoals Raoul Pal nu een sterke toekomst voor crypto voorspelt.

Layer-2 blockchains als mogelijke oplossing

Raoul Pal wijst op de potentie van Layer-2 blockchains, technologieën die bepaalde aspecten van een Layer-1 blockchain overnemen om de schaalbaarheidsproblemen te verlichten. Dit zou de beperking van het aantal transacties dat op een blockchain mogelijk is, kunnen verhelpen. Als Layer-2 oplossingen verder ontwikkelen en geïmplementeerd worden, kunnen ze een belangrijke rol spelen in de toekomstige groei van de cryptomarkt.

BLOX, de website die deze informatie publiceerde, is tweemaal genomineerd voor de Website van het Jaar in de categorieën 'Financieel' en 'Financiële apps'. Ze roepen hun lezers op om hun stem uit te brengen en daarmee een kans te maken op prijzen. Dit is een leuke manier om de lezers van de website te betrekken bij de erkenning van de website.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.