Vier cryptomunten met potentieel: de voorspelling van een blockchain-onderzoeksplatform

TTijmen 24 december 2023 07:02

Het blockchain-analyseplatform Santiment heeft vier cryptoprojecten aangeduid - Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), Fetch.ai (FET) en Dent (DENT) - die volgens hun analyse in een bullmarkt sterk kunnen presteren. Deze voorspelling is gebaseerd op het gedrag van de 'whales', de grootste houders van deze munten die hun bezit verplaatsen van exchanges naar privé wallets en cold storage.

Whales signaleren komende bullmarkt

Het blockchain-analyseplatform Santiment heeft een voorspelling gemaakt op basis van het gedrag van de zogenaamde 'whales', de grootste bezitters van bepaalde cryptocurrencies. Zij hebben waargenomen dat deze whales hun munten van exchanges weghalen en overbrengen naar persoonlijke wallets of cold storage. Dit wordt gezien als een bullish signaal, een teken dat deze grote investeerders van plan zijn hun munten voor langere tijd vast te houden en zich voorbereiden op een bullmarkt.

Verminderde liquiditeit op exchanges

In de afgelopen drie maanden hebben de grootste Ethereum-bezitters hun bezit met 4,3% verminderd op exchanges. Ook Shiba Inu-bezitters hebben hun munten verplaatst, met een daling van 2,7%. Dit vermindert de liquiditeit op de exchanges, wat minder marktvolatiliteit en potentieel hogere prijzen kan betekenen, aangezien er minder munten beschikbaar zijn voor directe handel.

Volgens Rekt Capital, een prominente crypto-analist, staat Fetch.ai, een project dat kunstmatige intelligentie (AI) met blockchain-technologie combineert, op het punt om nog verder in prijs te groeien. Het project heeft onlangs een sterke groei van 300% in slechts twee maanden laten zien en deze opwaartse trend zal naar verwachting voortzetten.

Samenwerking tussen Fetch.ai en SingularityNET

Een recente samenwerking tussen Fetch.ai en SingularityNET lijkt ook bij te dragen aan de positieve marktbewegingen. SingularityNET is een ander AI-bedrijf en de samenwerking tussen de twee bedrijven wordt gezien als een sterke factor voor toekomstige groei en prijsstijgingen van Fetch.ai.

Als je geïnteresseerd bent om in te stappen in de wereld van crypto, dan is er nu een exclusieve aanbieding. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, kunnen lezers een welkomstcadeau van 20 euro ontvangen en betalen ze geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.