Verwachte jaarlijkse stijging van Bitcoin is 100 procent, volgens Preston Pysh

PPieter 8 augustus 2023 18:32

Investeringsguru Preston Pysh voorspelt dat Bitcoin in de toekomst gemiddeld met 100 procent per jaar zal blijven stijgen ten opzichte van fiatmunten. Hij ziet in Bitcoin een beschermingsmiddel tegen geldontwaarding in het traditionele financiële systeem.

Bitcoin stijgt jaarlijks met 100%

Volgens Preston Pysh, een bekende investeerder en podcasthost, zal Bitcoin een gemiddelde jaarlijkse stijging van 100 procent tegenover fiatmunten blijven doormaken. Pysh baseert zijn voorspellingen op de absolute schaarste van Bitcoin van 21 miljoen eenheden, wat het jaar na jaar aantrekkelijker maakt vanwege de enorme geldontwaarding binnen het fiat-systeem.

Bitcoin als veilige haven tegen geldontwaarding

Preston Pysh gelooft dat Bitcoin een veilige haven is tegen de gestage geldontwaarding van traditionele fiatmunten. Overheden nemen steeds meer schulden op zich om hun economieën draaiende te houden, waardoor de waarde van fiatgeld blijft dalen. Daarom denkt Pysh dat Bitcoin zal blijven stijgen ten opzichte van deze munten.

Toename van Bitcoin adoptie als betaalmiddel

Pysh verwacht dat door de jaarlijkse verdubbeling van de Bitcoin koers, de adoptie van Bitcoin als betaalmiddel zal toenemen. Hoewel de technologie volgens hem misschien nog niet klaar is, is het slechts een kwestie van tijd voordat bedrijven eisen dat de rekeningen in Bitcoin worden betaald.

Ondanks de huidige marktsituatie, waarbij we nog steeds wachten op een nieuwe bullmarkt, zien analisten zoals Pysh dit moment als een kans voor investeerders die geloven in de onvermijdelijke wereldwijde dominantie van Bitcoin. Als dit scenario uitkomt, kunnen we gigantische Bitcoin koersen verwachten in de toekomst.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.