Verbijstering over mysterieuze crypto-gebruiker die miljoenen vernietigt

TTijmen 12 augustus 2023 13:41

Een gebruiker van de crypto-wallet 'nd4.eth' heeft opnieuw miljoenen dollars in cryptocurrency en NFT's vernietigd door deze naar een zogenaamde 'burn-adres' te sturen. Dit heeft geleid tot speculaties over mogelijke verborgen motieven, waaronder een vermeende marketingstunt.

Crypto-gebruiker vernietigt opnieuw miljoenen

Eind juli kwam een crypto-gebruiker, bekend als 'nd4.eth', in de media toen hij een bedrag van $4,5 miljoen aan ETH naar een zogenaamde burn-adres stuurde, waarmee de tokens voorgoed uit de circulatie werden gehaald. Onlangs heeft dezelfde gebruiker dit opnieuw gedaan, ditmaal met $3,3 miljoen aan GNS en GMX tokens en enkele waardevolle NFT's. Het totale bedrag dat door 'nd4.eth' is vernietigd, komt nu op $8 miljoen.

Een marketingstunt voor eigen token?

Hoewel het nog altijd een mysterie is waarom 'nd4.eth' deze gigantische bedragen vernietigt, is een mogelijke verklaring een marketingstunt voor zijn eigen token. Data van Etherescan toont aan dat 'nd4.eth' inderdaad een eigen token heeft gelanceerd. De massale vernietiging van andere tokens en NFT's zou een manier kunnen zijn om de aandacht op zijn eigen token te vestigen.

Naast de mysterieuze activiteiten van 'nd4.eth', zijn er ook meerdere accounts op X, voorheen Twitter, opgedoken die het nd4.eth token promoten. Het lijkt er echter op dat deze accounts imitaties zijn en proberen te profiteren van het nieuws rondom het ongewone gedrag van 'nd4.eth'. De situatie blijft opmerkelijk en roept nog steeds veel vragen op.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.