SkyBridge CEO verwacht biljoenen aan investeringen in de cryptomarkt

PPieter 18 juli 2023 16:01

Anthony Scaramucci, CEO van SkyBridge Capital, voorspelt een enorme toestroom van investeringen in de cryptocurrency-markt als gevolg van innovatie rond digitale activa. Volgens hem zal crypto efficiënter en kosteneffectiever zijn dan traditionele financiële systemen.

Explosieve innovatie trekt biljoenen naar crypto

Volgens Anthony Scaramucci, CEO van SkyBridge Capital, zal de explosieve innovatie rond digitale activa ervoor zorgen dat biljoenen dollars zullen stromen naar de cryptomarkten. Hij gelooft dat crypto het potentieel heeft om traditionele financiële systemen te overtreffen in efficiëntie en kosteneffectiviteit. Deze eigenschappen zullen naar zijn mening leiden tot een bredere adoptie van digitale activa.

Scaramucci citeert Marc Andreessen, medeoprichter van investeringsmaatschappij Andreessen Horowitz, die heeft uitgelegd hoe crypto en blockchain-technologie het traditionele financiële systeem mogelijk kunnen verstoren. Andreessen stelt zich een toekomst voor waarin technologie transacties kan ontvlechten, derde partijen uit het systeem kan verwijderen en kosten kan elimineren die momenteel door banken en andere tussenpersonen worden gemaakt.

Marktkapitalisatie crypto kan verviervoudigen

In de toekomstige visie van Scaramucci kan de totale marktkapitalisatie van cryptocurrencies in slechts een paar jaar tijd meer dan vier keer zo groot zijn als de huidige waarde van $1,172 biljoen. Hij ziet een toekomst waarin de aandelenmarkt en de Nasdaq hoger staan, en waarin er meer groei is in de crypto-ruimte.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.