Shibarium ziet transactievolume verdubbelen: een goed teken voor Shiba Inu?

PPieter 23 november 2023 16:02

Ondanks de voortdurende worsteling van de Shiba Inu (SHIB) in de markt, biedt de recente verdubbeling van het transactievolume op het Shibarium-platform een sprankje hoop. Maar wat betekent deze groei voor de lange termijn potentieel van Shiba Inu?

Shibarium biedt hoop ondanks worstelingen

Hoewel Shiba Inu (SHIB) nog steeds moeite heeft om een sterke positie in de huidige cryptomarkt te veroveren, is er optimisme dankzij de lancering van Shibarium, de Layer-2-oplossing die in augustus van dit jaar werd gelanceerd. Het platform heeft al verschillende belangrijke mijlpalen bereikt en toont indrukwekkende vooruitgang, vooral met het aanzienlijk toenemende transactievolume.

Explosieve groei in transactievolume Shibarium

Het transactievolume op Shibarium is in de afgelopen 48 uur opmerkelijk toegenomen, waarbij het aantal transacties is verdubbeld. Volgens data van Shibariumscan steeg het totale aantal transacties van bijna 15.000 tot meer dan 34.000 in slechts één dag. Deze onverwachte toename heeft ertoe geleid dat het cumulatieve aantal transacties van Shibarium sinds de lancering de vier miljoen heeft overschreden, een belangrijke mijlpaal die de groei en innovatie binnen het Shiba Inu ecosysteem mogelijk kan stimuleren.

Groeiende transacties duiden op potentieel

Als de trend van toenemende transacties zich voortzet, kan dit wijzen op een sterk potentieel voor Shiba Inu op de lange termijn. Een consistent groeiend netwerk kan namelijk een solide basis vormen voor de waarde van de munt op de lange termijn. Dit is een cruciale ontwikkeling voor het meme-project om de vorige pieken te overtreffen.

De blockchain data-analyse van IntoTheBlock onthult een aanzienlijke toename van activiteit onder grote investeerders, ook wel 'whales' genoemd. De “Large Transactions Volume” indicator van IntoTheBlock, die transacties van boven de $100.000 volgt, laat een opmerkelijke stijging van 124,6% zien. Deze significante toename suggereert een groeiend vertrouwen onder deze invloedrijke groep investeerders.

Als je overweegt om de cryptowereld te betreden en misschien zelfs SHIB of een andere cryptocurrency wil kopen, dan hebben we goed nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto-exchanges in Europa, ontvangen onze lezers een exclusieve aanbieding. Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande link, krijg je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten voor je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.