Shiba Inu Team Optimistisch Ondanks Dalende Markt: Nieuwe Groeiperiode in Zicht

TTijmen 16 september 2023 15:46

Ondanks het huidige lage prijsniveau van de Shiba Inu cryptocurrency, blijft het team optimistisch over de toekomst. Ze zien de huidige situatie als een normale marktfluctuatie en werken hard aan projecten die de munt op lange termijn zullen versterken.

Optimisme ondanks lage marktwaarde

Lucie, de content marketeer van Shiba Inu, heeft recentelijk een statement uitgegeven waarin ze de huidige situatie van de munt bespreekt. Ondanks dat de munt momenteel dichtbij zijn jaarlijkse dieptepunt handelt, ziet Lucie deze periode als een normale fluctuatie in de marktdynamiek. Ze benadrukte dat het belangrijk is om gefocust te blijven en niet te laten leiden door de FUD die door sommigen wordt verspreid.

Nieuwe projecten in de pijplijn voor Shiba Inu

Lucie maakte gebruik van haar statement om te benadrukken dat het Shiba Inu-team hard werkt aan verschillende projecten die de munt op lange termijn zouden moeten versterken. Ze onthulde dat er vijf nieuwe projecten zijn aangekondigd, allemaal gericht op het voorbereiden van Shiba Inu op een toekomstige bull run. Lucie gelooft dat Shiba Inu aan het begin staat van een groeiperiode en roept de gemeenschap op om vertrouwen te blijven houden in het team en de robuuste roadmap.

Vasthoudadvies van Lucie voor SHIB Army

Lucie heeft de SHIB Army aangespoord om hun tokens vast te houden en eventueel bij te kopen in deze periode van lagere prijzen. Ze waarschuwde investeerders zelfs om hun tokens niet te verkopen op dit moment, met de verwachting dat Shiba Inu sterker zal presteren dan veel andere bekende crypto-projecten in het komende bull run-seizoen. Ze benadrukte echter dat haar opmerkingen persoonlijke inzichten zijn, en geen financieel advies.

Er is een speciale aanbieding voor nieuwe gebruikers die de cryptowereld willen betreden. Door middel van een samenwerking tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen nieuwe aanmeldingen niet alleen €10 gratis, maar ook geen handelskosten over de eerste €10.000 aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.