Shiba Inu maakt indruk met fikse prijsstijging binnen 24 uur

TTijmen 5 maart 2024 07:01

Shiba Inu (SHIB) volgt het pad van Bitcoin (BTC) op met een opmerkelijke prijsstijging in de afgelopen 24 uur. De memecoin, eerder voornamelijk gedreven door hype, heeft meer nut gekregen, waardoor het een aantrekkelijke optie wordt voor investeerders in de cryptocurrency markt.

Opmerkelijke prijsstijging Shiba Inu

Het was een opmerkelijke dag voor Shiba Inu (SHIB) investeerders, aangezien de cryptomunt een geweldige groei van 58% in slechts 24 uur liet zien. Deze stijging is niet alleen indrukwekkend, maar ook ongekend, vooral gezien de prestaties van de munt in de afgelopen week, waarin het met meer dan 200% is gestegen. Zo'n indrukwekkende prijsverhoging heeft de aandacht van veel investeerders getrokken.

Speculatieve oorzaken prijsstijging Shiba

Hoewel het moeilijk is om de exacte oorzaken van de prijsstijging van Shiba Inu vast te stellen, lijken er een paar factoren een rol te spelen. Ten eerste heeft Bitcoin (BTC) een enorme prijsstijging laten zien, wat ook een positieve invloed kan hebben op andere cryptocurrencies, zoals Shiba Inu. Daarnaast lijkt het handelsvolume van Shiba Inu aanzienlijk te zijn toegenomen, wat kan bijdragen aan de prijsstijging.

Nieuwe all-time high voor Shiba?

Gezien de recente prijsstijgingen van Shiba Inu, beginnen sommige investeerders te speculeren over de mogelijkheid van een nieuwe all-time high. De laatste keer dat dit gebeurde was op 28 november 2021, toen de prijs 0,00006831 bereikte. Om dit te overtreffen, zou Shiba Inu nog een aanzienlijke prijsstijging moeten doormaken, maar de recente prestaties hebben aangetoond dat dit mogelijk is.

Ondanks de recente prijsstijgingen, lijkt het vrijwel onmogelijk voor Shiba Inu om de grens van €1 te bereiken. De enige manier waarop dit zou kunnen gebeuren is door een enorme 'burn' van SHIB tokens. Maar zelfs als 99,9% van alle SHIB tokens verbrand zouden worden, zou er nog steeds een marktkapitalisatie van ongeveer €535 miljard nodig zijn om de SHIB-koers naar €1 te brengen.

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in cryptocurrency en overweegt om Shiba Inu of Bitcoin te kopen, hebben we een speciale deal voor onze lezers. In samenwerking met Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland, bieden we €20 gratis crypto voor nieuwe gebruikers. Bovendien profiteer je van geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties. Dit is jouw kans om zonder extra kosten te starten met investeren in de wereld van crypto.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.