Shiba Inu investeerder mist miljoenen door verkeerde timing: wat ging er mis?

PPieter 3 september 2023 10:13

Een investeerder in Shiba Inu, bekend als 'Zero Waiting', miste miljoenen aan potentiële winsten door een eenvoudige fout. Ondanks de tegenslag, blijft hij optimistisch over zijn cryptobeleggingen.

Explosieve groei van Shiba Inu

Sinds de introductie in augustus 2020 heeft de cryptomunt Shiba Inu (SHIB) het leven van velen drastisch veranderd. Met een stijging van maar liefst 200 duizend keer tussen de oprichting en de all-time high (ATH), onderscheidt SHIB zich als een van de snelst gestegen cryptocurrencies die geen voorbijgaande hype of 'pump-en-dump' bleek te zijn.

Investeerder 'Zero Waiting' deelde zijn verhaal op YouTube, waar hij uitlegde hoe hij in januari 2021, enkele maanden na de oprichting van Shiba Inu, voor slechts $200 aan SHIB-tokens kocht. Tot zijn verbazing en vreugde explodeerde de waarde van zijn investering binnen een maand naar een indrukwekkende €10 duizend.

Ondanks zijn onverwachte winst maakte 'Zero Waiting' de fout om zijn SHIB-tokens vast te houden, in de hoop op een nog grotere waardestijging. Volgens hemzelf zouden alleen de 'super-super-slimme' en 'super-super-domme' mensen de munt op het hoogtepunt hebben verkocht, een beslissing die, zoals elke crypto-investeerder weet, ontzettend moeilijk te nemen is.

Geen spijt ondanks gemiste winst

Ondanks dat hij niet de volledige $40 miljoen heeft kunnen binnenhalen, is 'Zero Waiting' tevreden met zijn beslissingen omtrent Shiba Inu. Hij blijft optimistisch en stelt dat hij geen slachtoffer is, maar een multimiljonair dankzij cryptocurrency, en is meer dan blij met hoe het is gegaan met Shiba Inu.

Potentiële winst ondanks waardevermindering

Hoewel de waarde van Shiba Inu momenteel 90% lager is dan het hoogtepunt van eind 2021, blijft 'Zero Waiting' een winnaar. Indien hij zijn SHIB nu had verkocht, zou hij nog steeds miljoenen hebben verdiend. Dit benadrukt het potentieel en de volatiliteit van de cryptocurrency markt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.