Santiment voorspelt positieve bewegingen voor Chainlink

PPieter 17 januari 2024 08:48

Volgens blockchain-analyseplatform Santiment kan Chainlink (LINK) een sterke periode tegemoet gaan. Het aantal LINK op de beurzen is op zijn laagst sinds februari 2020 en het aantal wallets met een positieve balans benadert een recordhoogte.

Bullish signalen voor Chainlink

Blockchain-analyseplatform Santiment signaleert positieve indicatoren voor Chainlink (LINK). Het aantal LINK op beurzen ligt op het laagste niveau van de afgelopen twee jaar, terwijl het aantal wallets met een positieve balans een nieuwe recordhoogte nadert. Deze factoren zouden kunnen wijzen op een aanstaande prijsstijging voor Chainlink.

Chainlink's recente prijsuitbraak

Afgelopen weekend maakte Chainlink een kleine prijsuitbraak door, met een koers die voor het eerst in twee weken de $15,82 bereikte. Bovendien is het aanbod van LINK op beurzen voor het eerst in bijna vier jaar minder dan 15% van de totale supply. Het aantal wallets met Chainlink is slechts 6% verwijderd van een nieuw record.

Op dit moment staat de koers van Chainlink op $15,84, een stijging van 4,21% ten opzichte van het vorige cijfer. In de afgelopen week heeft het project een stijging van 15,62% laten zien, waarmee het beter presteert dan alle andere munten in de top 10.

Is Chainlink de volgende grote stijger?

Er zijn vragen of Chainlink het volgende project kan zijn dat een grote prijsstijging ondergaat tijdens deze cyclus. Eerdere projecten zoals Avalanche (AVAX) en Solana (SOL) hebben al indrukwekkende prijsstijgingen laten zien. En natuurlijk mogen we Bitcoin niet vergeten, dat ook een stijgende lijn heeft laten zien.

Santiment signaleert niet alleen een bullish trend voor Chainlink, maar ook voor andere grote cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en XRP. Dit zou kunnen wijzen op een algemene positieve trend in de cryptomarkt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.