Robert Kiyosaki voorziet miljoenen Bitcoin koers

TTijmen 25 september 2023 21:17

Financieel guru Robert Kiyosaki heeft een gewaagde voorspelling gedaan over de toekomstige waarde van Bitcoin. Zijn prognose heeft voor opschudding gezorgd in de financiële wereld.

Bitcoin koers naar $1 miljoen volgens Kiyosaki

Volgens financieel expert Robert Kiyosaki zal de Bitcoin koers mogelijk de grens van $1 miljoen bereiken. Kiyosaki, bekend om zijn gedurfde voorspellingen en voorliefde voor solide activa zoals goud, zilver en Bitcoin, heeft met deze uitspraak de financiële wereld opgeschud. Gezien zijn eerdere voorspellingen komt deze indrukwekkende koersvoorspelling misschien niet geheel onverwacht.

Kiyosaki's visie op vermogensopbouw en Bitcoin

Kiyosaki, auteur van de bestseller 'Rich Dad Poor Dad', heeft een unieke kijk op vermogensopbouw. Hij staat bekend om zijn voorliefde voor het investeren in 'Gods geld' (goud en zilver) en 'het geld van het volk' (Bitcoin). De financieel expert heeft in het verleden al gedurfde voorspellingen gedaan over de Bitcoin koers, met prijzen die oplopen tot $120.000 en zelfs $500.000 per Bitcoin in 2025.

Rijkdom vergaren in een onzekere economie

Kiyosaki benadrukt dat in tijden van financiële neergang, de waarden van goud en zilver aanzienlijk kunnen stijgen. Hij gelooft dat de waarde van Bitcoin in het licht van wereldwijde economische uitdagingen zou kunnen stijgen tot wel $1 miljoen. Daarbij maakt hij zich zorgen over het bijdrukken van geld door de Amerikaanse Federal Reserve en de stabiliteit van traditionele valuta.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de wereld van crypto en overwegen om Bitcoin of een andere cryptocurrency te kopen, biedt Bitvavo een exclusieve deal. Nieuwe gebruikers ontvangen 10 euro gratis en betalen geen handelskosten over hun eerste €10.000 aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.