Robert Kiyosaki pleit voor aanschaf Bitcoin voor aanstaande crash

TTijmen 20 september 2023 20:07

Volgens de bekende auteur Robert Kiyosaki, bekend van 'Rich Dad Poor Dad', is dit hét moment om Bitcoin, goud en zilver aan te schaffen. Hij waarschuwt dat de Amerikaanse economie op het punt staat in te storten.

Koop nu Bitcoin, goud en zilver

De bekende auteur Robert Kiyosaki, die ons de bestseller 'Rich Dad Poor Dad' bracht, benadrukt dat het nu het juiste moment is om Bitcoin, goud en zilver aan te schaffen. Volgens Kiyosaki zijn deze assets vandaag de dag nog koopjes, maar zal dat morgen niet meer het geval zijn. In zijn ogen is het bezit van deze waardevolle assets veel belangrijker dan het speculeren over de toekomstige koers van Bitcoin.

Kiyosaki is vrij zeker van zijn zaak en heeft een voorspelling gedaan voor de koers van Bitcoin. Volgens de auteur zal de koers volgend jaar op 120.000 dollar staan. Maar daar stopt het niet, in 2025 verwacht Kiyosaki dat de Bitcoin koers rond de 500.000 dollar per Bitcoin zal schommelen. Deze voorspellingen weerspiegelen de zorgen die Kiyosaki heeft over de huidige staat van het financiële systeem en de inflatie die wordt veroorzaakt door overmatig geld drukken.

Wanneer komt de economische crash?

Ondanks de onvermijdelijke crash die Kiyosaki voorspelt, blijft de Amerikaanse economie voorlopig stabiel. Dit ondanks de voortdurende renteverhogingen van de centrale bank. De grote vraag blijft echter wanneer de crash zal plaatsvinden. Volgens Kiyosaki zal het niet lang duren voordat de 'geldprinters' weer moeten draaien, simpelweg omdat de Amerikaanse overheidsschuld te groot is om de hoge rentes te kunnen dragen. De gevolgen voor Bitcoin blijven onzeker, aangezien Bitcoin nog nooit een recessie heeft meegemaakt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.