Ripple maakt golven: enige cryptobedrijf op People’s Magazine Top 100-lijst

PPieter 29 augustus 2023 13:42

Ripple Labs, het bedrijf achter het XRP netwerk, heeft een prestigieuze erkenning gekregen van People's Magazine. Het staat als enige cryptobedrijf op de Top 100-lijst van bedrijven die maatschappelijke impact maken. De onderscheiding werd vooral toegekend vanwege Ripple’s innovatieve Impact Programma.

Ripple in People's Magazine Top 100

Ripple Labs, de organisatie achter het XRP netwerk, heeft een plekje veroverd in een exclusieve groep bedrijven, volgens het Amerikaanse People's Magazine. Ripple is het enige cryptobedrijf dat op de lijst voorkomt, wat de prestatie nog indrukwekkender maakt. De Top 100-lijst van het tijdschrift belicht bedrijven die werken aan het maken van een impact in de wereld en hun werknemers inspireren om positieve maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen.

Impact Programma sleutel tot succes

Het succes van Ripple Labs is grotendeels te danken aan het Ripple Impact Programma. Dit innovatieve initiatief richt zich op financiële inclusie en duurzaamheid door te investeren in gerelateerd onderzoek en duurzame projecten. Dankzij dit programma kunnen Ripple medewerkers lokaal en wereldwijd een positieve impact maken. De lijst van People's Magazine bevat ook andere invloedrijke namen zoals NVIDIA, Atlassian en American Express.

Ripple, de crypto pionier

Ripple heeft zich onderscheiden als het enige cryptobedrijf op de invloedrijke Top 100-lijst van People's Magazine. Dit benadrukt de pioniersrol van Ripple in het creëren van maatschappelijke impact binnen de industrie. Deze erkenning is niet de eerste voor het bedrijf; vorige maand werd Ripple ook erkend door de SF Business Times voor hun samenwerking met non-profitorganisaties, wat hen ook een plek opleverde op de Top 100 Bay Area Corporate Philanthropy List.

Het gaat Ripple voor de wind, het bedrijf maakte onlangs bekend een strategische samenwerking te hebben gesloten met de Amerikaanse financiële gigant Western Union. CEO Hikmet Ersek onthulde plannen om Ripple's XRP-token en bijbehorende blockchain-technologie te integreren in de dienstverlening van Western Union. Dit samenwerkingsverband laat nogmaals zien hoe Ripple een voortrekkersrol speelt binnen de industrie.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de cryptowereld, is er goed nieuws. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen lezers een exclusieve aanbieding. Bij aanmelding via de onderstaande knop ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.