RFK, presidentskandidaat voor 2024, koopt extra bitcoin voor zijn kinderen

PPieter 27 juli 2023 11:52

Robert F. Kennedy Jr., presidentskandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen van 2024, heeft extra bitcoin gekocht als investering voor zijn kinderen. Deze bekendmaking kwam naast de aankondiging van zijn voornemen om, indien verkozen, cryptocurrency vrij te stellen van vermogenswinstbelasting.

RFK investeert in bitcoin voor zijn kinderen

Robert F. Kennedy Jr., bekend als presidentskandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen in 2024, heeft extra bitcoin gekocht voor zijn kinderen. Deze aankoop werd bekendgemaakt na de Bitcoin 2023 conferentie in Miami, waar Kennedy Jr. zijn positieve houding ten opzichte van bitcoin en andere cryptocurrencies benadrukte. Hij gaf aan dat hij de zelfbeheerde bitcoin nodes wil beschermen.

Waarde van RFK's bitcoin-investering

Tijdens de dagen van de conferentie lag de waarde van bitcoin rond de $27.000. Momenteel staat deze iets hoger, rond de $29.500. De 14 bitcoin die Kennedy Jr. voor zijn kinderen heeft gekocht, zijn nu meer dan $414.000 waard. Dit herbevestigt de potentie van bitcoin als een waardevolle investering in de toekomst.

Naast zijn bitcoin-investering voor zijn kinderen heeft Kennedy Jr. ook aangekondigd dat hij van plan is cryptocurrency vrij te stellen van vermogenswinstbelasting, mocht hij de presidentsverkiezingen winnen. Dit zou een grote impact hebben op de cryptosector, aangezien het de drempel voor investeringen in deze sector zou verlagen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.