Racen en wedden met crypto: Hamsters zijn de nieuwe sterren

PPieter 21 juli 2023 19:26

Hamsters.gg, een nieuw platform waar gebruikers met cryptocurrency kunnen wedden op live gestreamde hamsterraces, heeft ondanks zijn absurditeit de aandacht van vele crypto-enthousiastelingen getrokken. De HAMS token van het platform is in slechts een paar dagen tijd met meer dan 3000 procent gestegen.

Wedden op hamsterraces met crypto

Het nieuwe platform Hamsters.gg heeft de wereld van cryptocurrency op zijn kop gezet. In plaats van de traditionele memecoins, biedt dit platform de mogelijkheid om te wedden op hamsterraces. Gebruikers wachten in spanning tot hun gekozen hamster als eerste de finishlijn passeert, terwijl ze naar rustgevende muziek luisteren. De winnaars delen de pot en 5 procent van de inzet gaat naar het platform.

Ondanks absurditeit, enorm populair

Hoewel het idee van het wedden op hamsterraces met crypto in eerste instantie absurd lijkt, heeft het platform in korte tijd veel populariteit opgebouwd. Binnen slechts een paar dagen is de HAMS-token van het platform met meer dan 3000 procent gestegen, ondanks dat het alweer aan het corrigeren is. Het is duidelijk dat in de wereld van cryptocurrency niets te gek is.

Dani, een van de ontwikkelaars van het platform, benadrukt dat de hamsters goed verzorgd worden. Ze hebben momenteel negen hamsters in dienst. Wat betreft de legaliteit van het project, Dani verzekert dat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles volgens de wet verloopt. Ondanks het ontbreken van de nodige vergunningen, blijven crypto-enthousiastelingen het platform volgen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.