Presidentskandidaat VS: XRP zal BTC van de troon stoten

PPieter 21 juli 2023 08:42

De Republikeinse presidentskandidaat voor 2024, Patrick Riley, heeft in een recente tweet beweerd dat XRP Bitcoin gaat overtreffen als de belangrijkste digitale munteenheid. Hij voorspelt een verschuiving in marktdominantie en roept de XRP-gemeenschap op om te raden wanneer deze verandering zal plaatsvinden.

Riley gelooft in XRP-dominantie

Patrick Riley, een Republikeinse aspirant voor het Amerikaanse presidentschap in 2024, heeft via Twitter zijn vertrouwen getoond in XRP. Hij gelooft dat XRP, die momenteel rond de $11 wordt verhandeld, Bitcoin (BTC) zal onttronen in de strijd om marktdominantie. Volgens Riley is het niet een kwestie van 'of', maar 'wanneer' dit zal gebeuren. In zijn tweet riep hij fans van XRP op om te voorspellen wanneer deze grote verandering zou kunnen plaatsvinden.

Gemengde reacties binnen XRP-gemeenschap

De voorspelling van Riley heeft gemengde reacties uitgelokt binnen de XRP-gemeenschap. Terwijl sommigen sceptisch waren en opmerkten dat een dergelijke verschuiving nog nooit heeft plaatsgevonden, geloven anderen in deze mogelijkheid. Een Twitter-gebruiker stelde dat geen enkele munt ooit de marktkapitalisatie van Bitcoin heeft overtroffen, maar Riley wees erop dat XRP Ethereum in 2017 tijdelijk heeft overtroffen. Andere sceptici suggereren dat als XRP stijgt naar $11, BTC ook in waarde zal toenemen en een hevige strijd zal leveren.

Dit is niet de eerste keer dat Patrick Riley zijn vertrouwen in XRP heeft uitgesproken. In een eerdere tweet introduceerde hij een poll waarin hij zijn volgers vroeg te stemmen tussen twee opties voor de wereldreservemunt: de Japanse Yen (BRICS by Biden) en XRP (Ripple by Riley). De pollresultaten waren overduidelijk, met 95,7% van de 323 stemmen die XRP verkozen als de voorkeurskeuze.

Groeiende steun voor XRP in de cryptogemeenschap

De toenemende steun voor XRP is niet onopgemerkt gebleven in de bredere cryptogemeenschap. CryptoBull, een bekende voorstander van XRP, heeft een kijkje genomen naar BTC-maximalisten die ooit voorspelden dat XRP naar nul zou dalen. Een XRP-fan reageerde op CryptoBull's post door Riley's tweet te citeren, waarbij hij een onwankelbaar vertrouwen uitte in het potentieel van XRP. Hij stelde dat de dag waarop XRP BTC overtreft, de sceptici in de war zal brengen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.