Positieve Toekomst Voorspeld Voor Chainlink (LINK): Mogelijke Stijging Van 40%

PPieter 11 oktober 2023 17:38

Crypto-analisten verwachten een mogelijke stijging van 40% voor Chainlink (LINK). Deze voorspelling is gebaseerd op uitvoerige analyses en technische inzichten die onthullen dat het huidige neerwaartse traject van LINK waarschijnlijk tijdelijk is.

Uitgebreide analyses van Chainlink

Crypto Insiders biedt uitgebreide crypto-analyses aan haar leden, met deze keer een specifieke focus op chainlink (LINK). Als je nog geen LINK bezit, kunnen deze analyses je nieuwe inzichten geven en je handelsstrategieën verbeteren. De inzichten worden gedeeld in hun exclusieve Premium omgeving, waar ervaren analisten wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten analyseren.

Tijdelijke terugval van LINK koers

De LINK-koers heeft ons vorige maand positief verrast met een aanzienlijke stijging, maar lijkt deze maand een neerwaartse correctie te maken. De analisten bij Crypto Insiders zijn echter van mening dat dit hoogstwaarschijnlijk een tijdelijke terugval is en dat de koers binnenkort zijn opwaartse traject zal hervatten. Er wordt een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon verwacht dat zich waarschijnlijk zal ontwikkelen binnen het 100 tot 123,6% Fibonacci-niveau, wat neerkomt op een prijsrange van $9,30 tot $10,18.

Transacties kopiëren met Etoro

Etoro biedt haar gebruikers de mogelijkheid om de transacties van de beste crypto handelaren te volgen en te kopiëren. Dit maakt het mogelijk om te profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag naar het scherm te hoeven staren. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registratie is gratis.

Als Premium lid bij Crypto Insiders krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Een gratis proefperiode van 30 dagen is beschikbaar voor nieuwe leden.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.