Polygon mogelijkerwijs op het punt van bullish doorbraak, aldus analist

TTijmen 29 december 2023 09:17

Ali Martinez, een prominente analist, heeft een optimistische voorspelling gedaan over de Ethereum-gebaseerde Layer-2 altcoin, Polygon. Volgens Martinez kan de waarde van deze cryptomunt tot wel 65% stijgen, tot een prijs van 1,73 dollar, mits het een belangrijke weerstand kan doorbreken.

Polygon heeft potentieel voor grote stijging

Ali Martinez, een gerenommeerde analist, is uiterst optimistisch over de kansen van Polygon, een altcoin gebaseerd op het Ethereum-netwerk. Volgens hem zou de waarde van deze munt met wel 65% kunnen stijgen vanaf het huidige niveau, tot een koers van 1,73 dollar. Voor deze voorspelling om uit te komen, moet het project echter een belangrijke weerstand overwinnen, een taak waar speculanten met spanning naar uitkijken.

Bullish doorbraak mogelijk voor Polygon

Volgens Martinez is Polygon klaar om uit een symmetrische driehoek, een patroon dat in 2022 begon te vormen, te breken. In de technische analyse kan een symmetrische driehoek zowel bullish als bearish zijn. Wanneer de koers aan de bovenkant uitbreekt, is dit een bullish signaal. Met de recente stijging van Polygon's koers, kijken beleggers met spanning uit naar de mogelijkheid van een bullish doorbraak.

Bitcoin's prestaties kunnen invloed hebben op Polygon

De koers van Bitcoin heeft doorgaans invloed op altcoins zoals Polygon. Een koersstijging van Bitcoin kan daarom ook een bullish signaal zijn voor altcoins. Dit is iets waar investeerders rekening mee moeten houden bij het maken van hun beleggingsbeslissingen.

Volgens Martinez is het moeilijk om de volgende stappen van Bitcoin te voorspellen. Als de koers van Bitcoin onder de 42.400 dollar komt, kan er een terugval naar het niveau van 40.700 dollar plaatsvinden. Aan de andere kant kan een herstel vanaf hier het begin betekenen van een opwaartse swing naar de 44.400 dollar voor de Bitcoin koers.

Cryptobeleggers kunnen profiteren van een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest gebruiksvriendelijke crypto-beurzen in Europa. Nieuwe gebruikers die zich in december aanmelden via de onderstaande knop krijgen een welkomstbonus van 20 euro helemaal gratis. Bovendien worden er geen handelskosten berekend over de eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.