Plant Elon Musk een Dogecoin-reis naar de ruimte?

PPieter 13 februari 2024 07:01

Elon Musk, oprichter van SpaceX en Tesla, heeft opgewondenheid veroorzaakt met een aankondiging over SpaceX. Naast de interesse in SpaceX, zijn er ook vragen gerezen over Musk's plannen met Dogecoin en of hij van plan is deze cryptocurrency letterlijk de ruimte in te sturen.

Musk's aankondiging wekt interesse in Dogecoin

Elon Musk, de oprichter van SpaceX en Tesla, deed een aankondiging over SpaceX die veel nieuwsgierigheid opwekte. Mensen vragen Musk nu om meer details. Bovendien zijn er vragen ontstaan over Musk's plannen met Dogecoin en of hij van plan is deze cryptocurrency de ruimte in te sturen.

SpaceX accepteert Dogecoin voor DOGE-1 missie

Het is bekend dat SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk, een betaling in Dogecoin heeft geaccepteerd van Geometric Energy Corporation (GEC) voor de DOGE-1 Missie. De missie werd oorspronkelijk aangekondigd in 2021 en was gepland voor lancering in 2022, maar is uitgesteld vanwege vertragingen.

Anonieme whales zetten grote DOGE transacties in beweging

Volgens Whale Alert, een cryptocurrency tracker, zijn er twee grote DOGE-transacties gedaan door anonieme whales in de afgelopen 24 uur. Een indrukwekkende 150 miljoen DOGE werd gestort op Robinhood, terwijl een totaal van ruim 63 miljoen DOGE werd opgenomen van Bittrex en overgeboekt naar een onbekende digitale portemonnee.

Hoewel Dogecoin een poging deed om de grens van $0,0804 te doorbreken en een stijging van 2,11% liet zien, werd deze groei uiteindelijk tenietgedaan. Op het moment van schrijven wordt Dogecoin verhandeld tegen $0,0804. Met zoveel opwinding in de lucht, blijft de vraag of Dogecoin binnenkort echt de ruimte in zal gaan.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.