Pizzino's voorspellingen voor Bitcoin in Q4 2023: wat te verwachten?

PPieter 3 oktober 2023 15:52

In Q4 2023 kijkt analist Jason Pizzino naar potentiële stijgingen voor Bitcoin. Hij bespreekt belangrijke prijspunten, de invloed van de halving en de mogelijke goedkeuring van de Amerikaanse Spot Bitcoin ETF.

Belangrijk prijspunt van 28.500 dollar

Volgens analist Jason Pizzino is het cruciaal dat Bitcoin in Q4 2023 een prijsgrens van 28.500 dollar doorbreekt. Dit zou de weg vrijmaken om de 32.000 dollar te testen - een belangrijke weerstandslijn op de grafiek.

Volgende doel: 42.000 dollar

Pizzino suggereert dat als de Bitcoin koers de 32.000 dollar barrière weet te doorbreken, de volgende mogelijkheid voor groei zich bevindt op het punt van 42.000 dollar. Dit prijspunt zou de volgende cruciale test zijn voor de munt.

Het is onduidelijk wat de recente stijgingen in de Bitcoin prijs heeft veroorzaakt. Fundamenteel is er weinig veranderd voor Bitcoin, maar de naderende halving in april 2024 zou investeerders kunnen aantrekken, aangezien dit in het verleden aanzienlijke bullmarkten heeft voortgebracht.

Invloed van mogelijke Spot Bitcoin ETF

De mogelijke goedkeuring van de Amerikaanse Spot Bitcoin ETF in 2024 kan ook een positieve invloed uitoefenen op de prijs van Bitcoin. Dit kan aantrekkelijk zijn voor beleggers en een nieuwe golf van investeringen in de crypto kunnen veroorzaken.

Als extraatje voor onze lezers hebben wij een speciale deal met Bitvavo, één van de meest gebruikersvriendelijke cryptocurrency exchanges in Europa. Wanneer je je via onderstaande knop aanmeldt bij Bitvavo, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.