Onvermijdelijke 150% prijsstijging Bitcoin volgens Crypto Analist

PPieter 14 oktober 2023 16:51

Volgens de populaire pseudonieme analist Altcoin Sherpa is een nieuwe all-time high voor Bitcoin onvermijdelijk. Deze stijging zou neerkomen op een toename van ongeveer 150 procent.

Altcoin Sherpa voorziet forse prijsstijging Bitcoin

De bekende crypto analist Altcoin Sherpa verwacht dat een nieuwe all-time high voor Bitcoin onvermijdelijk is. Hij adviseert beleggers om zich niet te laten afleiden door de kortetermijnschommelingen en het bredere plaatje te zien. De aanzienlijke stijging die hij voorziet, zou neerkomen op een toename van ongeveer 150 procent in de waarde van de cryptocurrency. Een optimistische kijk, maar niet onrealistisch, gezien de recente prestaties van Bitcoin in de markt.

Sherpa suggereert langere termijn voor Bitcoin stijging

In zijn voorspelling geeft Altcoin Sherpa geen specifieke tijdlijn aan, maar suggereert hij dat deze stijging van Bitcoin zich over een langere periode zou kunnen uitspreiden. Dit baseert hij op zijn aanbeveling om de lagere tijdsframes te negeren en zich te concentreren op de langere termijn. Het is dus mogelijk dat de 150 procent stijging niet onmiddellijk zal plaatsvinden, maar eerder geleidelijk over een bepaalde periode.

Halving en mogelijk Spot Bitcoin ETF als katalysatoren

Wat betreft mogelijke katalysatoren voor de voorspelde stijging van Bitcoin, wijst Altcoin Sherpa op de volgende Bitcoin halving in april 2024. Dit is een gebeurtenis waarbij de beloning voor miners halveert bij de productie van een nieuw blok, en in het verleden heeft deze gebeurtenis vaak geleid tot een nieuwe bullmarkt. Daarnaast zou de mogelijke introductie van de eerste Amerikaanse Spot Bitcoin ETF een rol kunnen spelen in het duwen van de Bitcoin koers naar een nieuw hoogtepunt.

Naast zijn positieve voorspellingen over Bitcoin, is Altcoin Sherpa ook bullish over Chainlink (LINK). Chainlink bevindt zich al meer dan 500 dagen in een zogenaamde accumulatie-range, maar Altcoin Sherpa verwacht dat er uiteindelijk een uitbraak zal plaatsvinden. Dit weerspiegelt de brede bullish houding van de analist ten opzichte van de crypto markt als geheel, wat kan wijzen op een algemene verwachting van groei in de nabije toekomst.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, is er een exclusieve aanbieding beschikbaar. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen nieuwe gebruikers die zich via de aangegeven link aanmelden 10 euro gratis in cryptocurrency. Daarnaast worden er geen handelskosten in rekening gebracht voor de eerste 10.000 euro aan transacties. Een geweldige kans om te beginnen met investeren in de wereld van cryptocurrencies.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.