Ontvoering en marteling van 'Crypto Koning' leidt tot arrestaties

PPieter 22 juli 2023 17:31

'Crypto King' Aiden Pleterski is mishandeld en ontvoerd door gedupeerde investeerders. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen zijn vier investeerders gearresteerd in Canada.

Ontvoering en mishandeling van 'Crypto King'

Het was een schokkende onthulling toen video's op sociale media verschenen van Aiden Pleterski, ook wel de 'Crypto King' genoemd, die vastgehouden en mishandeld werd. In de video's was Pleterski te zien terwijl hij een emotionele verontschuldiging maakte aan zijn investeerders, met toegevingen van spijt en schaamte.

AP Private Equity Limited, het bedrijf van Pleterski, had beloofd om wekelijkse rendementen van 10 tot 20 procent te bieden aan investeerders. Maar nu is het bedrijf failliet en wordt Pleterski beschuldigd van het verliezen van tientallen miljoenen dollars. Veel van dit geld lijkt te zijn besteed aan een luxe levensstijl, inclusief de aankoop van luxe jachten en dure auto's.

Arrestaties na mishandeling en ontvoering

Als reactie op de mishandeling en ontvoering van Pleterski zijn vier investeerders gearresteerd op beschuldiging van ontvoering, mishandeling, vrijheidsberoving, afpersing, en samenzwering. De vermeende misdaden vonden plaats in december, met Pleterski die beweert dat hij gedurende twee tot drie dagen werd gemarteld door zijn ontvoerders.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.