Ondanks koerscorrectie, Bitcoin Bullmarkt Pad Volgens Dave the Wave Nog Intact

TTijmen 13 september 2023 09:32

Volgens cryptokenner Dave the Wave blijft het pad naar een nieuwe Bitcoin bullmarkt intact, ondanks de recente koerscorrectie. De analist ziet de huidige periode als een consolidatiefase en blijft optimistisch over de toekomstige koers van Bitcoin.

Bitcoin's bullmarkt pad blijft intact

Ondanks de recente koerscorrectie van Bitcoin, blijft het pad naar een nieuwe bullmarkt intact volgens Dave the Wave. Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op 25.870 dollar, een lichte daling ten opzichte van de 26.200 dollar van gisteren. Er woedt momenteel een hevig gevecht tussen de bulls en de bears, maar Dave the Wave blijft optimistisch over de toekomstige koersontwikkelingen.

Consolidatieperiode voor Bitcoin

Dave the Wave stelt dat de huidige fase van Bitcoin gezien kan worden als een consolidatieperiode. Dit komt na een stijging van ongeveer 100 procent vanaf de bodem in november 2022, die lag op ongeveer 15.500 dollar. De piek van 2023 ging zelfs over de 31.000 dollar heen. Ondanks de recente koersschommelingen, blijft Dave the Wave dus optimistisch.

LMACD indicator wijst op voortzetting bullmarkt

De Logerithmic Moving Average Convergence Divergence (LMACD) indicator, die wordt gebruikt om trendveranderingen op te sporen en het kracht en momentum van een trend vast te stellen, blijft boven de nul-lijn. Dit is historisch gezien een steunpunt voor Bitcoin. Dit betekent dat de Bitcoin bullmarkt nog steeds intact is, ondanks de recente koersdalingen, volgens Dave the Wave.

Ondanks enige tegenwind en een groeiend bearish sentiment, blijft Dave the Wave bullish op Bitcoin. Hij adviseert om niet te luisteren naar de doemdenkers, en in plaats daarvan te focussen op de rationele onderliggende waarden van de munt. Volgens hem is de recente correctie op de Bitcoin koers niet vreemd, gezien de sterke rally aan het begin van het jaar.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.