Nieuwe recordhoogte voor Bitcoin mogelijk vóór eind 2023

TTijmen 1 september 2023 12:47

Credible Crypto, een populaire anonieme handelaar, voorspelt een mogelijke nieuwe recordhoogte voor Bitcoin vóór het einde van 2023. Ondanks de recente koersdalingen blijft de analist optimistisch en ziet potentieel voor een aanzienlijke koersstijging.

Grote rally verwacht voor Bitcoin

Credible Crypto, bekend om zijn scherpe inzichten in de cryptomarkt, voorspelt een aanzienlijke koersstijging voor Bitcoin. De analist verwacht een rally van 157 procent vanaf het huidige koersniveau van ongeveer 26.000 dollar. Hoewel dit een aanzienlijke toename is, erkent hij dat niet iedereen zijn optimisme deelt, vooral na de recente koersdalingen.

Richting 70.000 dollar of stagnatie?

Credible Crypto is voorzichtig optimistisch over de toekomstige koers van Bitcoin. Volgens zijn voorspelling zou de prijs van Bitcoin binnen vier maanden kunnen stijgen tot 70.000 dollar. Echter, hij erkent ook dat er een scenario is waarin deze prijsstijging niet wordt gerealiseerd. Als de koers over twee maanden nog steeds op het huidige niveau is en er geen uitbraak is geweest, zou hij beginnen te twijfelen aan een nieuwe recordhoogte in 2023.

Eerder deze maand deed Credible Crypto een nog ambitieuzere voorspelling, waarin hij stelde dat Bitcoin zijn recordhoogte zou overtreffen en een stijging naar 100.000 dollar zou inzetten. Echter, met de huidige koers van 25.990 dollar en een daling van 4,65 procent in de afgelopen 24 uur, lijkt dit scenario nog ver weg. Niettemin houdt de analist vast aan zijn overtuiging dat een dergelijke prijsstijging mogelijk is in de nabije toekomst.

Het pad naar 100.000 dollar voor Bitcoin

Volgens Credible Crypto zouden we, als alles volgens plan verloopt, tegen het einde van 2023 of begin 2024 een Bitcoin koers van 100.000 dollar kunnen zien. Dit zou echter een aantal maanden na het overtreffen van de huidige recordhoogte moeten gebeuren. Momenteel is er echter weinig bullish momentum voor de digitale munt, en is er een nieuwe impuls nodig om de koers in deze richting te sturen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.