Mogelijke 200% koersstijging voor populaire cryptomunt Polygon

TTijmen 4 september 2023 16:52

Een recente analyse van Crypto Insiders suggereert dat de koers van de populaire cryptomunt Polygon (MATIC) mogelijk een stijging van meer dan 200% kan zien. Maar let op, dit is geen financieel advies, maar een blik op de handelsstrategieën van de analisten.

Analyse van Crypto Insiders over Polygon

Crypto Insiders, een platform dat grondige analyses en inzichten over diverse cryptomunten biedt, heeft recentelijk een uitgebreide beoordeling van Polygon (MATIC) in hun Premium omgeving voor leden gedeeld. Hun analisten, die meer dan 20 cryptomunten per week beoordelen, blijven optimistisch over MATIC ondanks dat het al een tijdje net onder de aangewezen koopzone schommelt. Hun analyses en handelsplannen worden met meer dan 1.000 leden gedeeld.

Polygon en MATIC's rol in Ethereum

Polygon fungeert als een multi-chain schaalbaarheidsplatform voor Ethereum, dat snellere en kosteneffectievere transacties mogelijk maakt. De inheemse token, MATIC, speelt een cruciale rol in het beveiligen van het netwerk en het uitvoeren van transacties. Ondanks de fluctuaties in de markt, blijft de token een belangrijke speler in de cryptowereld.

Mogelijke 200% koersstijging voor MATIC

Volgens de technische analyse van Crypto Insiders kan MATIC een mogelijke stijging van meer dan 200% zien. Hoewel de analisten een korte duik naar beneden verwachten, zien ze na deze beweging hoop. De analisten hebben hun blik gericht op de zone tussen $0,40 en $0,51, waar ze de vijfde wave van het 12345 Elliott Wave patroon verwachten af te ronden. Na deze beweging kan de koers mogelijk richting de $1 gaan, en zelfs daarbuiten, tot voorbij de $1,77.

Met een Premium lidmaatschap bij Crypto Insiders krijgt men toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Leden kunnen ook vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren, en discussiëren over marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Er is een gratis proefperiode van 30 dagen beschikbaar voor nieuwe leden.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.