MEXC: de controversiële cryptobeurs die wereldwijd onder vuur ligt

TTijmen 25 december 2023 07:02

De wereld van cryptocurrency is in rep en roer door controverses rondom de Seychellen-gebaseerde cryptobeurs MEXC. Beschuldigingen van dubieuze praktijken en bevroren activa zetten de beurs in het oog van de storm.

Beschuldigingen aan het adres van MEXC

De wereld van cryptocurrency is in beroering door de beschuldigingen aan het adres van MEXC, een cryptobeurs gevestigd op de Seychellen. Gebruikers van de beurs klagen massaal dat ze niet langer toegang hebben tot hun accounts en dat hun cryptovaluta in beslag zijn genomen. De beurs verdedigt deze controversiële acties door te stellen dat er abnormale handelsactiviteiten werden opgemerkt op de betreffende accounts.

Vida's beschuldigingen tegen MEXC

Halverwege december kwamen de eerste tekenen van problemen bij MEXC naar voren. Een handelaar, die zichzelf Vida noemt, beschuldigde de beurs publiekelijk van het blokkeren van zijn account. Daarnaast beweerde hij dat zijn handelswinst van $92.000 was bevroren en dat zijn volledige ordergeschiedenis was gewist. Dergelijke beschuldigingen hebben aanzienlijk bijgedragen aan de groeiende controverse rond MEXC.

Vida gaat verder met het beschuldigen van MEXC van het vervalsen van zijn liquiditeit en het fungeren als eigen market maker. Volgens hem zet de beurs actief in tegen de transacties van gebruikers en als een handelaar te veel winst maakt, wordt zijn account onmiddellijk gesloten. Gezien deze beschuldigingen heeft Vida andere gebruikers sterk aangeraden om de beurs te verlaten.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.