Kostbare vergissing: Man stuurt per ongeluk €1,5 miljoen Bitcoin naar Subway-gebruiker

TTijmen 5 oktober 2023 19:47

Een man verstuurt per ongeluk maar liefst $1,5 miljoen aan Bitcoin naar een onbekende genaamd 'Jaredfromsubway'. Zijn noodoproep gaat viraal op Twitter en het verhaal krijgt een onverwachte wending als de gelden teruggegeven worden.

Dure fout in Bitcoin transactie

Het is een zenuwslopend proces, dat uitvoeren van een crypto transactie. Helaas maakte een ongelukkige Bitcoin-gebruiker een fout door $1,5 miljoen aan Bitcoin te sturen naar een onbekende genaamd 'Jaredfromsubway'. Zijn noodoproep op Twitter trok brede aandacht, maar de tweets zijn inmiddels verwijderd.

Noodoproep via Discord

Onder de pseudoniem 'Camper' deed de ongelukkige man een beroep op 'Jaredfromsubway' via Discord. Hij vroeg om hulp, bewerend dat het een fout was om hem het Bitcoin-fortuin te sturen en pleitte voor teruggave van de fondsen, aangezien zijn leven in gevaar zou zijn.

Het ongeluk van Camper trok veel reacties. Sommigen zeiden dat dit de reden was waarom ze niets met crypto wilden doen, terwijl anderen adviseerden om het adres altijd grondig te controleren voordat je iets verzendt. Vooral als het om grote bedragen gaat.

Geld wordt teruggegeven

Het verhaal nam een onverwachte wending toen Jared van Subway besloot om het volledige bedrag terug te sturen naar Camper. Camper beschreef Jared als een zeer goed persoon en deelde het nieuws van de teruggave via Discord.

Camper legde uit hoe het allemaal zo fout kon gaan. Hij gelooft dat hij een typfout heeft gemaakt in het adres. Dit onderstreept nogmaals het belang van het dubbel controleren van het adres voordat je op verzenden drukt bij het uitvoeren van een crypto transactie.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.