Kan de Ripple koers stijgen naar $130? Een crypto-analist denkt van wel

TTijmen 12 september 2023 20:37

Ondanks de recente koersdaling van de populaire cryptomunteenheid Ripple's XRP, voorspelt een bekende crypto-analist dat de koers kan stijgen tot wel $130 tijdens de volgende bullmarkt. Maar hoe realistisch is deze voorspelling?

Crypto-analist voorspelt grote winst voor XRP

Hoewel de afgelopen maanden de koers van XRP, de cryptomunteenheid van Ripple, een flinke daling heeft doorgemaakt, is er licht aan de horizon. Volgens een bekende crypto-analist zou de koers zelfs kunnen stijgen tot een indrukwekkende $130 tijdens de volgende bullmarkt. Dit is een opmerkelijke voorspelling, gezien de huidige koers van XRP momenteel rond de $0,47 schommelt.

De crypto-analist, bekend als 'XRP Captain', heeft zijn voorspelling gebaseerd op een patroon dat hij in de koers van XRP heeft ontdekt. Hij vergeleek de huidige situatie met een symmetrische driehoek uit de periode 2014-2017 en concludeerde dat als hetzelfde patroon zich herhaalt, XRP binnenkort een aanzienlijke stijging zou kunnen zien. De Captain maakte deze voorspelling publiekelijk in een bericht op het sociale netwerk X op 3 september.

Is een koers van $130 voor XRP realistisch?

Een stijging van de XRP-koers naar $130 zou resulteren in een marktkapitalisatie van ongeveer $6,9 biljoen, uitgaande van het huidige circulerende aanbod van 53,083 miljard munten. Ter vergelijking, toen Bitcoin zijn hoogtepunt van $69.000 bereikte, had het een marktkapitalisatie van $1,28 biljoen. Dit betekent dat de voorspelling van XRP Captain zou resulteren in een totale XRP-waarde die meer dan vijf keer zo groot is als de piekwaarde van Bitcoin.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.