Kan Bitcoin zijn krachtmeting met de $26.800 weerstand en de 200 MA's winnen?

TTijmen 14 september 2023 22:12

De Bitcoin koers is de laatste 24 uur gestegen, wijzend op een positieve kortetermijntrend. Echter, de weerstand bij $26.800 en de 200 MA's op verschillende tijdsbestekken blijft een uitdaging. Zullen we een trendommekeer zien op middellange termijn?

Kortetermijntrend ziet er positief uit

De Bitcoin koers heeft een kleine boost gekregen, met een stijging van 1.85% in de afgelopen 24 uur. Dit wijst op een begin van een positieve trend op de kortetermijn. De trend werd duidelijker nadat Bitcoin vorige week succesvol de 200 MA's op de 15-minuten grafiek heeft heroverd. Hogere dieptepunten gevolgd door hogere hoogtepunten wijzen hier ook naar.

Strijd om de $26.800 en 200 MA's op 4-uursgrafiek

Op de 4-uursgrafiek is Bitcoin vastberaden om boven de $26.800 en de 200 MA's te komen. Voor een teken van kracht en mogelijke trendommekeer is het noodzakelijk dat deze niveaus worden teruggewonnen. Echter, de eerste poging werd stopgezet door de bovenkant van de prijsrange bij $26.800. De trend blijft zijwaarts tot er een overtuigende uitbraak is.

Neerwaartse trend op de daggrafiek

Wanneer we de daggrafiek bekijken, blijft de trend op de lange termijn nog steeds neerwaarts. Hoewel de ondergrens van het prijsbereik al bereikt is, blijft de 200 MA's op dit tijdsbestek een krachtige weerstand. Bitcoin zal flink zijn best moeten doen om deze te kunnen heroveren en de trend weer bullish te maken op alle tijdsbestekken.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.