Is Bitcoin op weg naar een nieuw hoogtepunt van $36.000? DonAlt denkt van wel

PPieter 18 september 2023 20:27

Volgens cryptomarkt analist DonAlt, kan Bitcoin wellicht een sterke stijging zien en een nieuw hoogtepunt voor 2023 bereiken. Maar er zijn ook genoeg redenen voor een mogelijke daling. De komende tijd speelt sentiment een grote rol.

DonAlt voorspelt sterke Bitcoin rally

Cryptomarkt analist DonAlt, die 53.200 volgers op YouTube heeft, gelooft dat Bitcoin een sterke rally kan ontketigen en een nieuw hoogtepunt kan bereiken voor 2023. Volgens hem bevindt Bitcoin zich in een unieke positie waarbij het potentieel heeft om een sterke stijging te zien, terwijl veel handelaren aan de zijlijn staan toe te kijken.

Bitcoin's mogelijke koers naar $36.000

Volgens DonAlt, als Bitcoin de weerstand weet te doorbreken waar het momenteel tegen vecht, kan het doel rond de $36.000 liggen. Hij onderstreept dat er voldoende redenen zijn om zowel te stijgen als te dalen. Echter, als het sentiment verandert, zijn er volgens hem genoeg redenen om omhoog te gaan.

DonAlt's perspectief op Bitcoin's prijsactie

DonAlt deelt ook met zijn 505.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat hij de recente prijsacties van Bitcoin positief vindt, na maanden van een neerwaartse trend. Hij benadrukt echter dat Bitcoin snel moet beginnen met stijgen, anders zal hij zijn risico opnieuw verlagen.

Naast DonAlt, zijn ook andere analisten van mening dat Bitcoin de week op een bullish manier heeft afgesloten, met name van zondag op maandag.

CrediBULL Crypto, een andere bekende analist, is van mening dat een Bitcoin koers boven de $28.000 als 'superbullish' beschouwd kan worden. In de komende week zal blijken of deze voorspelling uitkomt. De koers blijft echter afhankelijk van vraag en aanbod en momenteel is er sprake van een tamme markt waarin weinig plaats is voor speculatieve hebzucht.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.