Hoe onze analisten de koers van Quant (QNT) correct voorspelden

PPieter 7 augustus 2023 23:27

In dit artikel geven we een inkijkje in de diepgaande crypto-analyses die onze Premium leden wekelijks ontvangen. We bespreken hoe onze analisten recentelijk de koersbewegingen van Quant (QNT) perfect wisten te voorspellen.

Voorspellingen en interactie met het analyseteam

Ons team van analisten heeft recentelijk uitstekend werk geleverd door de bewegingen van de Quant (QNT) koers nauwkeurig te voorspellen. Dit soort nauwkeurige voorspellingen vormen een belangrijk deel van de waardevolle inzichten die wij onze Premium leden bieden. Niet alleen worden deze handelsplannen gedeeld, maar leden hebben ook de mogelijkheid om direct vragen te stellen aan het analyseteam.

Blik op de technische analyse van QNT

We nemen in dit artikel een stap terug en kijken naar een eerder gedeelde voorspelling in onze Premium omgeving. Het is interessant om te zien hoe deze analyse nauwkeurig de huidige marktbewegingen heeft weten te volgen. De relevantie van deze voorspelling onderstreept de betrouwbaarheid van onze analyses.

Het verloop van de voorspelling

In januari deelden we een langetermijnplan met onze Premium-leden, waarin we een piek van QNT tussen de $147 en $162 voorspelden op basis van het ABC Elliott Wave patroon. Enkele maanden verder zien we dat de koers de rode verkoopzone perfect heeft bereikt, precies zoals door onze analisten was voorspeld. Het resultaat was een koersdaling van ongeveer 41%.

Als Premium lid krijg je toegang tot een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen. Je kunt hier vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige community. Bovendien zijn alle updates van onze analyses beschikbaar in onze premium omgeving.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.