Hoe 'crypto-ingenieur' Michael Bouman 175% rendement behaalde met zijn unieke investeringsstrategie

TTijmen 5 november 2023 07:02

Michael Bouman, een Duitse handelaar met een achtergrond in engineering, heeft een unieke beleggingsstrategie ontwikkeld waarmee hij een indrukwekkend rendement van 175% heeft behaald. Lees hier hoe hij dit heeft gedaan en hoe je zijn strategie kunt volgen.

De unieke beleggingsfilosofie van Michael

Met een combinatie van analytische vaardigheden en creativiteit heeft Michael Bouman, een ervaren handelaar en ingenieur, een unieke beleggingsfilosofie ontwikkeld. Zijn strategie is gebaseerd op het investeren in producten en diensten die hij zelf zou gebruiken en waar hij in gelooft. Dit omvat uiteenlopende investeringen zoals aandelen, grondstoffen, cryptocurrencies en forex.

Diversificatie: het geheim van Michaels portfolio

Door een mix van cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum, en aandelen van grote, gevestigde bedrijven zoals Airbus, Volkswagen en Unilever, heeft Michael een gebalanceerde portfolio opgebouwd. Deze diversificatie stelt hem in staat om te profiteren van de potentie van crypto, terwijl de stabiliteit van zijn portfolio wordt gewaarborgd door zijn investeringen in gevestigde bedrijven.

De beleggingsstrategie van Michael weerspiegelt een evenwicht tussen het vasthouden aan beproefde methoden en het openstaan voor innovatie. Dit begrip van de noodzaak om zowel naar het heden als naar de toekomst te kijken is een van de redenen waarom zijn strategie zo succesvol is geweest. Als je geïnspireerd bent door Michaels filosofie, kun je zijn trades kopiëren en deel uitmaken van zijn beleggingsreis.

Volg Michaels strategie via eToro

Wil je ook profiteren van Michaels unieke beleggingsstrategie? Via het crypto handelsplatform van eToro kun je eenvoudig zijn portfolio kopiëren en zijn openstaande trades volgen. Dit geeft je de mogelijkheid om te investeren zoals Michael, zonder zelf het zware werk te hoeven doen. Let op, zoals bij elke belegging loop je risico en is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.