Het ontrafelen van de mysterieuze banden van Shiba Inu's oprichter

PPieter 3 september 2023 10:14

De oprichter van de populaire memecoin Shiba Inu, die bekend staat als Ryoshi, blijft een mysterie. Toch zijn er nu nieuwe aanwijzingen ontdekt die wijzen op connecties met Ethereum-oprichter Vitalik Buterin, Binance en zelfs de Chinese overheid.

Het mysterie rondom Ryoshi

Shiba Inu (SHIB), een van de meest populaire memecoins, heeft de wereld verrast tijdens de recente cryptobullrun. Ondanks zijn succes en populariteit is er weinig bekend over de oprichter, genaamd Ryoshi. Ryoshi's identiteit blijft een cryptisch mysterie, wat alleen maar bijdraagt aan de fascinatie rondom deze intrigerende munt.

Ryoshi's connecties onthuld

BoringSleuth, een bekende crypto detective, heeft onlangs interessante aanwijzingen ontdekt over Ryoshi. Volgens zijn bevindingen had Ryoshi mogelijk al banden met Ethereum (ETH) oprichter Vitalik Buterin, Binance en zelfs de Chinese overheid, twee jaar voordat hij Shiba Inu oprichtte. Deze connecties werden opgemerkt door het traceren van de transacties van de originele Shiba Inu 'deployer wallet'.

BoringSleuth gaat verder met zijn theorieën en suggereert dat de naam Ryoshi wellicht een pseudoniem is voor twee personen - Ryo Suzuki en Tsuyoshi Maruyama. Beiden zijn voormalige werknemers van de B2C2 Group, een grote market maker van Robinhood, dat ooit een kwart van de SHIB tokens in bezit had. Zowel Ryo als Tsuyoshi zijn van de werknemerslijst van B2C2 verdwenen, wat deze theorie verder voedt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.