Floki munt schiet omhoog: +300% in een week en plannen voor token burn

PPieter 4 maart 2024 07:01

Floki, een populaire memecoin, heeft een indrukwekkende groei van 300% in één week laten zien. Dit is mede te danken aan nieuws uit de community over een voorgestelde token burn, die de hoeveelheid Floki in omloop zal verminderen. Maar wat betekent dit allemaal voor de toekomst van Floki?

Floki maakt indruk met koersstijging

In recente ontwikkelingen heeft de Floki munt, een populaire memecoin, een opmerkelijke koersstijging doorgemaakt. In slechts één dag tijd is de waarde van de munt met meer dan 100% gestegen, wat indrukwekkend is op zichzelf. Echter, als we over een periode van een volledige week kijken, wordt het nog indrukwekkender - de Floki munt is in deze periode met meer dan 300% gestegen.

Voorstel voor Floki token burn goedgekeurd

Een belangrijk nieuws uit de Floki community is de goedkeuring van een voorstel om een deel van de Floki munten te burnen, oftewel te vernietigen. Dit proces houdt in dat een deel van de munten permanent uit de circulatie wordt gehaald, wat de totale hoeveelheid Floki in omloop vermindert. Bijna 90% van de community stemde voor de burn, wat aangeeft dat het voorstel sterk werd ondersteund.

Vernietiging van 190 miljard Floki tokens

Het goedgekeurde voorstel voor de Floki token burn houdt in dat er een enorme hoeveelheid van 190 miljard Floki tokens zal worden vernietigd. Dit komt neer op een waarde van ongeveer $24 miljoen. Deze tokens komen uit een voorraad op de Multichain-brug, een platform dat oorspronkelijk bedoeld was om tokens tussen verschillende netwerken over te dragen.

Het is niet alleen Floki dat de laatste tijd hoge rendementen laat zien. Andere memecoins, zoals Shiba Inu (SHIB) en Pepe (PEPE), hebben ook indrukwekkende stijgingen laten zien. Desalniettemin is voorzichtigheid geboden bij het investeren in memecoins, gezien het feit dat de meerderheid niet wordt beschouwd als een wijze investering. Daarom is het altijd raadzaam om je eigen onderzoek te doen alvorens te investeren.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het duiken in de wereld van cryptocurrency, hebben we een speciale aanbieding. In samenwerking met Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland, bieden we onze lezers een bonus van 20 euro aan gratis crypto en nul handelskosten op hun eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is een geweldige kans om te beginnen met investeren in crypto zonder extra kosten.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.