Finst in Nederlandse Expansie: 200 Nieuwe Cryptomunten en Betaalmethoden

PPieter 18 oktober 2023 17:52

Nederlands crypto exchange Finst maakt een grote stap in haar groei door haar aanbod uit te breiden met 200 nieuwe cryptomunten en betaalmethoden. Met deze uitbreiding beoogt Finst haar positie in de Europese markt te versterken.

Uitbreiding met nieuwe handelsparen en stakingsdienst

Finst, een belangrijke speler in de Nederlandse crypto-markt, heeft plannen aangekondigd om uit te breiden. De uitbreiding omvat nieuwe euro-handelsparen en een on-chain stakingsdienst. Dit is een belangrijke ontwikkeling in de groei van de in Amsterdam gevestigde crypto exchange, die haar klanten meer mogelijkheden wil bieden om aan hun crypto-behoeften te voldoen.

Finst heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt in het afgelopen jaar. Het handelsvolume op de exchange is aanzienlijk gestegen en het beheerd vermogen is in de afgelopen zes maanden met 90% toegenomen. Deze groei is een positieve indicator voor de plaats van Finst in de Nederlandse en bredere Europese crypto-markt.

Uitbreiding met 54 nieuwe cryptomunten

Finst heeft aangekondigd dat het haar aanbod zal uitbreiden met 54 nieuwe cryptomunten. Deze tokens zullen ondersteund worden door een euro handelspaar, wat het totaal aantal beschikbare cryptomunten op het platform op meer dan honderd brengt. Het bedrijf heeft verder plannen om op termijn het aanbod op te schalen naar 300 verschillende cryptomunten.

Lancering van on-chain staking dienst

Finst streeft ernaar om tegen eind 2023 ook zijn on-chain staking dienst te lanceren. Deze service zal klanten van de exchange de mogelijkheid bieden om op flexibele wijze rendement te verdienen op hun crypto-investeringen. De dienst zal naar verwachting enkele van de hoogste stakingsbeloningen in Europa aanbieden.

Naast de uitbreiding van het aanbod aan cryptomunten, heeft Finst ook haar ondersteuning voor verschillende crypto stortingen uitgebreid. De wallet-oplossing van de exchange maakt het voor klanten mogelijk om binnen een paar klikken crypto assets veilig over te boeken. Dit geeft klanten tevens de mogelijkheid om te kiezen voor het zelf beheren van hun crypto assets.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.