Explosieve populariteit van Shiba Inu op Bitvavo: een blik op de achtergrond

PPieter 6 augustus 2023 16:21

De memecoin Shiba Inu (SHIB) maakt een sterke opmars op de Nederlandse exchange Bitvavo, waarbij zowel het handelsvolume als de koers spectaculair zijn gestegen. Een blik op de onderliggende factoren onthult interessante ontwikkelingen.

Spectaculaire stijging van SHIB op Bitvavo

Het dynamische karakter van de crypto-industrie is goed te zien aan de recente ontwikkelingen rond de Shiba Inu (SHIB) munt. Gebaseerd op handelsdata van Bitvavo, is de munt de afgelopen dagen flink in waarde gestegen. Het handelsvolume is eveneens fors toegenomen, met een piek van $896 miljoen in 24 uur. Dit is een achtvoudige toename vergeleken met het volume van drie dagen geleden. Het SHIB handelsvolume is momenteel het hoogste van alle munten op Bitvavo, met een waarde van ongeveer €9,9 miljoen.

Ondanks de correctie na de initiële stijging, staat de SHIB koers bijna 13% hoger dan een week geleden. Het handelsvolume blijft ondertussen hoog, met een waarde van $831 miljoen rond middernacht. Dit suggereert dat er nog steeds veel activiteit en interesse is in de SHIB munt, zelfs na de correctie op de markt.

Lancering van Shibarium en Doge Killer stuwt SHIB

Het team achter SHIB, de SHIB army, is druk bezig met de voorbereidingen om 'Shibarium' te lanceren. Dit project is bedoeld om het SHIB netwerk sneller en efficiënter te maken. Daarnaast heeft de SHIB army de Doge Killer (LEASH) gelanceerd op de StealthEX exchange. Deze munt is in de afgelopen maand met 80% gestegen in waarde en wordt verhandeld voor $534 per token. Dit weerspiegelt de sterke interesse en het vertrouwen in het SHIB project.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.