Explosieve Groei van Nieuwe Cryptomunt ZEND: Stijgt 1130% in 24 Uur

PPieter 15 maart 2024 07:01

In de schaduw van Bitcoin en Ethereum, trekt een nieuwe cryptomunt, ZEND, plotseling de aandacht. De onverwachte stijging van 1130% in de afgelopen 24 uur zorgt voor flinke opschudding in de cryptowereld.

Explosieve groei van ZEND

Het is niet altijd dat een nieuwe cryptomunt zoveel aandacht trekt, maar ZEND heeft dat wel gedaan. Met een verbazingwekkende stijging van 1130% in de afgelopen 24 uur heeft ZEND zich weten te onderscheiden van de rest. Deze crypto is momenteel beschikbaar op Bybit en heeft dus klaarblijkelijk de aandacht van beleggers weten te trekken.

Wat is ZEND en zijn functionaliteit

ZEND is meer dan alleen een flits in de pan. Het is de native utility token van ZkLend, een Layer-2 'money market protocol' dat is gebouwd op StarkNet. Het project, opgericht in februari 2022 door Jane Ma en Brian Fu, combineert de schaalbaarheid van zk-rollups, superieure transactiesnelheden en kostenvoordelen met de veiligheid van Ethereum. De ZEND Token speelt een cruciale rol in het protocol door gebruikers te voorzien van stakingsbeloningen, verhoogde leencapaciteit, preferentiële tarieven en bestuursrechten.

ZEND's indrukwekkende introductie op Bybit

Het was een opmerkelijke dag voor ZEND toen het werd genoteerd op Bybit (powered by SATOS). Het resultaat was een enorme stijging van 1130% in de afgelopen 24 uur. Op een gegeven moment bereikte de koers zelfs $66,97, wat een stijging betekende van bijna 10.000%. Het is dus duidelijk dat de listing van ZEND op Bybit heeft gezorgd voor een behoorlijke buzz.

De indrukwekkende prestatie van ZEND heeft uiteraard de aandacht getrokken. Maar het blijft een vraagteken of deze stijging duurzaam is of puur gebaseerd op speculatie. Voor diegenen die vroeg zijn ingestapt, maakt het antwoord op die vraag waarschijnlijk niet uit. Zij hebben al een aanzienlijk rendement behaald.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.