Explosieve groei in Shiba Inu (SHIB) transacties als whales actie ondernemen

PPieter 21 januari 2024 07:02

Shiba Inu (SHIB), de honden-thema crypto, heeft een aanzienlijke toename in on-chain activiteit gezien, met whales die grote hoeveelheden tokens verplaatsen. Deze activiteit heeft geleid tot een sterke groei in het volume van grote transacties en een opleving van de SHIB-prijs.

Verhoogde activiteit van whales in SHIB

In de afgelopen 24 uur heeft Shiba Inu (SHIB), de honden-thema cryptocurrency, een enorme toename in on-chain activiteit gezien. Dit is voornamelijk te danken aan de whales, ofwel de grootste houders van de token, die aanzienlijke hoeveelheden SHIB naar verschillende bestemmingen hebben verplaatst. Dit soort activiteiten van whales kan significante veranderingen in de markt teweegbrengen en is altijd een aandachtspunt voor beleggers en marktanalisten.

Explosieve groei in grote SHIB-transacties

Het blockchain-analyseplatform IntoTheBlock heeft aangetoond dat het volume van grote transacties met SHIB, met een waarde van $100.000 of meer, in de afgelopen 24 uur met maar liefst 1.173,58% is gestegen. Deze explosieve groei in grote transacties geeft aan dat er veel activiteit is onder de whales, wat mogelijk kan leiden tot significante schommelingen in de SHIB-prijs.

De totale monetaire waarde van deze grote transacties bereikt een indrukwekkende $47,64 miljoen. Dit duidt op een intensieve activiteit onder whales, hetzij koop, hetzij verkoop. Het hoge volume en de waarde van deze transacties kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de marktprijs en de algemene marktactiviteit van Shiba Inu.

Prijsopleving van Shiba Inu

Na een aanzienlijke daling naar dieptepunten van $0,00000878, heeft de prijs van Shiba Inu een herstel doorgemaakt. De prijzen bleven stijgen tot in de vroege zaterdaghandel, waarbij een stijging van 2,31% werd opgetekend in de afgelopen 24 uur tot $0,00000947. Deze prijsstijging kan te danken zijn aan de verhoogde on-chain activiteit en de grote transacties die door whales worden uitgevoerd.

Ondanks de uitdagingen blijven Shiba Inu bulls vasthouden aan hun doel om een nul van de SHIB-prijs te vegen. Shiba Inu's Layer 2, Shibarium, komt ook dichter bij een grote mijlpaal: het bereiken van 300 miljoen totale transacties. Deze voortdurende inspanningen en de naderende mijlpaal kunnen veelbelovende tekenen zijn voor de toekomstige groei en waardering van Shiba Inu.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.