Expertanalyse voorspelt mogelijk sterke daling voor Solana (SOL)

PPieter 5 augustus 2023 18:16

Crypto-analisten vrezen een flinke koerscorrectie voor Solana (SOL). Na een sterke stijging lijkt de koers nu te zakken. Een cruciaal gebied tussen $20,3 en $22,8 kan de toekomstige koersrichting bepalen. Hoewel een opwaartse beweging nog mogelijk is, suggereren recente koerstrends een bearish patroon.

Recente opwaartse beweging van Solana

Solana, bekend onder crypto-enthousiastelingen als SOL, heeft onlangs een opmerkelijke opwaartse beweging meegemaakt. Dit valt samen met een periode waarin diverse cryptocurrencies aanzienlijke winsten hebben geboekt. De sterke stijging van Solana heeft de aandacht van analisten en investeerders getrokken, die de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.

Waarschuwing voor mogelijke koersdaling

Analisten van Crypto Insiders hebben hun zorgen geuit over de toekomst van de SOL koers. Ze wijzen op een cruciaal gebied tussen $20,3 en $22,8 dat zou kunnen bepalen welke richting de koers op gaat. Als SOL dit gebied verliest, kan dit duiden op de voltooiing van een grote ABC-golf, wat zou kunnen leiden tot nieuwe dieptepunten onder $8. Dit scenario wordt als waarschijnlijk beschouwd, gezien de huidige marktsituatie en SOL's recente koersgedrag.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.