Ethereum klaar om omhoog te schieten: Analisten voorspellen 85% stijging

PPieter 1 september 2023 09:12

Analisten in de exclusieve Premium omgeving delen een positieve voorspelling voor Ethereum (ETH), waarbij ze een mogelijke stijging van 85% voorspellen. Ondanks recente dips en fluctuaties, geloven zij dat ETH zich in een bullish patroon bevindt.

Daling in Ethereum's transactiekosten

Het Ethereum-netwerk heeft recentelijk een aanzienlijke daling van de transactiekosten meegemaakt, waarbij de totale dagelijkse transactiekosten daalden tot een acht maanden laagtepunt van 1.719 ETH. Dit is een aanzienlijk contrast vergeleken met het piekmoment in mei waar de kosten opliepen tot 16.720 ETH, aangedreven door de memecoin-hype. Mede door de London hard fork en de opkomst van schalingsnetwerken zoals Optimism en Polygon, die de congestie verminderen, zijn deze kosten afgenomen.

Bullish patroon ontdekt in Ethereum

Ondanks de recente daling in transactiekosten en de impact van de memecoin-hype, zien analisten een positief patroon verschijnen in de ETH-grafiek. Een sterke opleving vanuit de groene koopzone, gecombineerd met de verwachting van een hertest van deze zone, geeft analisten reden om te geloven in een indrukwekkende koerssprong. Hoewel dit geen financieel advies is, kunnen deze inzichten leiden tot waardevolle handelsplannen voor cryptohandelaren.

Ethereum koers mogelijk naar $3.000

Mochten de analyses correct zijn, dan zou een opwaartse beweging de ETH-koers naar een indrukwekkende $3.000 kunnen brengen. Dit zou een stijging betekenen van ongeveer 85% vanuit de huidige stand. Hoewel dit geen garantie is, toont het de potentie die Ethereum in zich heeft volgens de analisten.

Voor degenen die op de hoogte willen blijven van de meest recente inzichten en analyses, biedt een Premium lidmaatschap toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 verschillende cryptocurrencies. Hierdoor kun je niet alleen vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren, maar ook actief deelnemen aan discussies over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.