Een diepe duik in Logan Paul's crypto portfolio en vermogen

PPieter 16 oktober 2023 21:42

De recente bokswedstrijd tussen YouTube-beroemdheid Logan Paul en MMA-vechter Dillon Danis heeft veel aandacht getrokken. Maar hoe zit het met Logan Paul’s financiële situatie en zijn betrokkenheid bij cryptocurrency? Dit artikel werpt een licht op zijn vermogen en zijn investeringen in de cryptowereld.

Paul's sociale media-aanwezigheid en worstelinkomsten

Logan Paul, bekend van zijn YouTube-kanaal, weet zich steeds weer in de schijnwerpers te plaatsen, ditmaal met zijn bokswedstrijd tegen Dillon Danis. Naast zijn YouTube-activiteiten, verdient hij ook aanzienlijk aan zijn bokswedstrijden en worstelwedstrijden. Geschat wordt dat zijn totale vermogen rond de $245 miljoen ligt, waarvan een groot deel afkomstig is van zijn YouTube-activiteiten en zijn boks- en worstelinkomsten.

$58 miljoen van Paul’s totale vermogen is geïnvesteerd in vastgoed. Hij bezit vijf huizen, waaronder een huis in Ohio dat $25 miljoen waard is. Hij heeft ook een verzameling luxe auto's en twee luxe jachten. Dit toont aan dat Paul's rijkdom niet alleen komt van zijn YouTube-activiteiten, maar ook van zijn slimme investeringen in vastgoed en luxegoederen.

Paul's crypto- en NFT-investeringen

Tijdens de crypto bullrun van 2021 heeft Paul openlijk geïnvesteerd in cryptocurrencies en NFT-collecties. Het exacte bedrag van zijn crypto-investeringen is onbekend, maar het is duidelijk dat dit een deel van zijn portefeuille vormt. Met het feit dat NFT's over het algemeen minder waard zijn dan een paar jaar geleden, kan dit echter tegenvallen voor Paul.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.