Drie opkomende crypto projecten om in 2023 in de gaten te houden

PPieter 25 augustus 2023 21:27

In dit artikel lichten we drie veelbelovende crypto projecten uit die in 2023 de aandacht van investeerders trekken. Ontdek meer over ScapesMania, Shiba Inu en Arbitrum en hun potentieel voor groei.

De veelbelovende altcoins van 2023

2023 markeert een hernieuwd enthousiasme in de cryptowereld na een periode van stilte. Investeerders worden aangetrokken door de huidige marktomstandigheden, maar het identificeren van munten met groeipotentieel kan uitdagend zijn. Daarom introduceren we drie altcoins die het overwegen waard zijn: ScapesMania, Shiba Inu en Arbitrum.

ScapesMania: Gaming ontmoet crypto

ScapesMania is een onderscheidend crypto-ecosysteem gericht op de gamingmarkt. Gesteund door een BNB-subsidie van Binance, trekt het zowel Web2-casual gamers als crypto-enthousiasten aan. Een voordeel is dat gamers niet volledig in de cryptowereld hoeven te duiken om deel te nemen, en crypto-investeerders kunnen profiteren van presale voordelen zonder gameplay-eisen. Hun digitale token, MANIA, is momenteel beschikbaar met korting tijdens de vroege verkoopfase.

MANIA biedt verschillende voordelen voor houders, inclusief bonussen en beloningen. Tokenhouders hebben inspraak in het ecosysteem en kunnen MANIA tokens vasthouden voor beloningen en project NFT's. Met hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen en een actieve gemeenschap, heeft MANIA veel potentieel voor groei. Bovendien wordt de gamingmarkt alleen maar groter - het was al goed voor ~$250 miljard in 2022.

Het kopen van MANIA is relatief eenvoudig. Installeer een MetaMask wallet of een compatibele crypto wallet ondersteund door WalletConnect. Voor de beste ervaring, gebruik een desktop. Selecteer de 'Koop token' knop op de hoofdpagina. Na het verbinden van je wallet, kies je gewenste valuta (BNB, ETH, of USDT) en het aantal tokens. Geef de transactie goedkeuring in je wallet en gefeliciteerd, je hebt MANIA tokens verkregen.

Shiba Inu: Meer dan een meme-munt

De populaire meme-munt Shiba Inu (SHIB) heeft onlangs veel aandacht getrokken, vooral met de verwachte release van hun Layer-2 ecosysteem, Shibarium. Analisten verwachten dat SHIB consistent zal groeien ten opzichte van andere meme-munten, hoewel er een strijd gaande is om de huidige koersniveaus. De toekomst zal laten zien wat SHIB in petto heeft.

Arbitrum: Een dominante speler in DeFi

Hoewel Arbitrum in een felle concurrentiestrijd is met andere Ethereum Layer-2s, neemt $ARB een dominante positie in de DeFi-sector in. Sinds de lancering in 2021 blijft Arbitrum een groot aantal dagelijkse transacties verwerken en behoudt het zijn voorsprong.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.