Drie cryptomunten die mogelijke prijsdalingen laten zien in december

PPieter 28 november 2023 16:18

Experts speculeren dat de cryptomarkt in december een consolidatiefase ingaat met mogelijke prijsdalingen. In dit artikel bespreken we drie cryptomunten - Celestia, PancakeSwap en Arweave - die tekenen van een naderende correctie vertonen, wat aantrekkelijke instapmomenten voor beleggers zou kunnen betekenen.

Mogelijke prijsdalingen in december

Na een positieve trend in de cryptomarkt de afgelopen maanden, aangedreven door de opwinding over de mogelijke introductie van een Bitcoin spot exchange-traded fund (ETF), lijkt de markt nu een consolidatiefase in te gaan. Er wordt gespeculeerd dat december een maand van aanzienlijke dalingen zou kunnen inluiden. In dit verband zijn er drie cryptomunten die waarschijnlijk in waarde zullen dalen en zo aantrekkelijke instapmomenten voor beleggers kunnen bieden.

Celestia (TIA) is een opkomende cryptomunt die zich richt op het vereenvoudigen van de ontwikkeling en het beheer van gedecentraliseerde blockchainnetwerken. Het fungeert als een modulaire blockchain- en data-beschikbaarheidslaag, waardoor ontwikkelaars de flexibiliteit hebben om extra componenten aan te passen of toe te voegen naar behoefte. Na een aanzienlijke prijsstijging eerder deze maand, wordt er een correctie verwacht. Momenteel is de waardering rond de $5,70, wat kan duiden op een mogelijke aanstaande correctie.

Mogelijke prijsdaling voor PancakeSwap

PancakeSwap, bekend om zijn lage transactiekosten en hoge transactiesnelheid, heeft recentelijk een correctie doorgemaakt na een eerdere prijsstijging. Dit suggereert dat de koers verder zou kunnen dalen. Vanaf 1 november heeft de bijbehorende digitale munteenheid, Cake, een opmerkelijke prijsstijging doorgemaakt, maar recentelijk is er een correctie opgetreden, waardoor de prijs op het moment van schrijven is gedaald naar $2,15, een afname van ongeveer 25%.

Dalende trend voor Arweave

Arweave onderscheidt zich als een unieke blockchain-gebaseerde opslagnetwerk, gericht op schaalbare en permanente dataopslag. Na een gestage prijsstijging sinds medio oktober, met een piek van $9,30 op 19 november, is de koers gezakt tot $7,27. Dit komt neer op een daling van ongeveer 20%. Analisten voorspellen dat de munt mogelijk verder kan dalen tot een steunniveau van $6, tenzij het boven de weerstand van $8,50 uitkomt, wat een bearish voorspelling zou kunnen ontkrachten.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.