Dogecoin op weg naar grote rally volgens crypto-analist

PPieter 29 juli 2023 12:06

Een prominente cryptohandelaar, bekend als Altcoin Sherpa, deelt op Twitter zijn positieve visie over Dogecoin en geeft updates over andere altcoins. Hij voorspelt een stijging van ongeveer 20% voor Dogecoin en deelt ook zijn inzichten over Bitcoin, Maker en Chainlink.

Dogecoin mogelijk op weg naar rally

De pseudonieme crypto-expert Altcoin Sherpa ziet een rooskleurige toekomst voor Dogecoin. Hij verwacht dat deze populaire munt op korte termijn met ongeveer 20% zal stijgen vanaf de huidige waarde van $0,077. Hoewel hij geen exacte niveaus kon noemen, zou het hem niet verbazen als Dogecoin binnenkort de $0,09 zou halen.

Potentieel instappunt voor Dogecoin

Sherpa heeft Dogecoin nauwlettend in de gaten en beschouwt het volgende duidelijke ondersteunings-/weerstandsniveau (S/R) aan de onderkant, het 200-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA), op $0,075 als een potentieel instappunt voor deze cryptocurrency.

Sherpa toont ook interesse in Maker (MKR), een gedecentraliseerd financieel (DeFi) protocol dat stablecoin-gebaseerde leningen mogelijk maakt via slimme contracten. Hij houdt vier belangrijke prijsniveaus in de gaten waar hij denkt dat de token zich een tijdje zal consolideren: $1.299, $1.150, $963 en $819.

Onzekere toekomst voor Bitcoin

Sherpa geeft ook zijn mening over Bitcoin (BTC). Volgens hem test de koningscrypto het 200-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA) opnieuw. Als Bitcoin dit niveau doorbreekt, voorspelt Sherpa een stijging naar het niveau van $30.400. Als het echter wordt afgewezen, kan Bitcoin instorten tot $27.800.

Tot slot deelt Sherpa ook zijn mening over Chainlink (LINK). Hij voorspelt dat deze cryptocurrency waarschijnlijk het lagere einde van zijn langetermijnprijsbereik zal bezoeken, met een daling van de huidige prijs van $7,98 naar minstens $6,50.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.