Dogecoin kan naar $18 vliegen, zegt analist

PPieter 19 november 2023 15:16

Cryptocurrency analist Tony The Bull voorspelt dat Dogecoin (DOGE) een aanzienlijke prijsstijging kan ondergaan, mogelijk tot wel $18. Hij baseert zijn voorspelling op de 1-Maands Parabolische SAR, een indicator die eerder een sprong van 23.000% signaleerde.

Dogecoin blijft sterk, kan naar $18 stijgen

Terwijl de meeste cryptocurrencies onderhevig zijn aan correcties, blijft Dogecoin opmerkelijk sterk. Volgens crypto-analist Tony The Bull is er nog genoeg groei mogelijk voor deze meme coin. Hij wijst op een specifieke indicator die in het verleden een extreme prijsstijging van 23.000% signaleerde. Als deze indicator correct is, kan de prijs van Dogecoin volgens Tony mogelijk stijgen naar maar liefst $18.

1-Maands Parabolische SAR signaleert mogelijke prijspiek

Tony The Bull baseert zijn voorspelling op de 1-Maands Parabolische SAR, een technische indicator die veelvuldig wordt gebruikt in de financiële markten. Deze indicator helpt bij het identificeren van prijstrends en mogelijke omkeringen. Tijdens de laatste verschijning van deze indicator, ten tijde van Elon Musk's frequente tweets over Dogecoin, schoot de prijs omhoog van $0,0025 naar $0,7. Als deze trend zich opnieuw voordoet, zou dit kunnen leiden tot een prijspiek van $18 voor Dogecoin.

Dogecoin stapt in de ruimtevaart

Dogecoin blijft niet alleen in de digitale wereld groeien, maar maakt ook stappen daarbuiten. Het team achter de bekende memecoin heeft onlangs aangekondigd dat Astrobotics, een specialist in ruimte-robotica, een fysieke Dogecoin munt zal meenemen aan boord van de Peregrine Lunar Lander. Deze bijzondere stap symboliseert de groeiende invloed van Dogecoin buiten de digitale wereld.

Als je overweegt om de cryptowereld te betreden en misschien Dogecoin of een andere cryptocurrency wilt kopen, dan hebben we goed nieuws voor je. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto-beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding. Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en je ontvangt niet alleen 10 euro gratis, maar betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.