Dierenraces en crypto: de nieuwe goktrend

PPieter 25 juli 2023 12:46

Naast het wedden op hamsterraces met cryptocurrency, komen er nu ook andere dieren in beeld. Konijnen, slakken en ratten worden ingezet in de nieuwste goktrend, waarbij elke race wordt ondersteund door een specifieke token.

Hamsterraces als goktrend in de crypto wereld

Wat vorige week begon als een leuke nieuwkomer in de crypto gokwereld, is inmiddels uitgegroeid tot een ware trend. Het wedden op hamsterraces, die live worden uitgezonden via een livestream, sloeg direct aan. Het platform Hamster.gg was de eerste die deze innovatieve manier van wedden mogelijk maakte, met de bijbehorende token Hamsters (HAMS). Dit heeft geleid tot een explosieve stijging van 780% in de waarde van de token, alhoewel er nadien wel een correctie plaatsvond.

Uitbreiding van crypto gokken naar andere dierenraces

De populariteit van het wedden op hamsterraces heeft andere investeerders op ideeën gebracht. Inmiddels worden er naast hamsters ook konijnen, slakken en ratten ingezet voor de races. Elk van deze dierenraces heeft zijn eigen token: voor de slakkenraces zijn dat Snail Trail (SLIME) en Snail Race (SNAILS), voor de paardenraces Zed Run (ZED) en Metaderby (DBY), voor de konijnenraces Rabbit Race (RABBITS) en voor de rattenraces Rat Roulette (RAT).

Voor degenen die liever niet wedden op dieren, is er een alternatief in de vorm van knikkerraces. Deze races worden georganiseerd op het crypto platform Marble Bet (MARBLE). Tegelijkertijd verzekeren de organisatoren van de dierenraces dat zij goed voor de dieren zorgen. Zo krijgen bijvoorbeeld de konijnen die deelnemen aan de races dagelijks veel zorg en aandacht, en mogen ze twee keer per dag rondhuppelen in de tuin.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.