De top 5 crypto's om toe te voegen aan je portfolio voor de volgende bullrun

TTijmen 14 februari 2024 07:01

Overweeg je om te investeren in crypto's tijdens de volgende bullrun? In dit artikel geven we je een lijst met vijf crypto's met een lage marketcap die potentieel hebben voor een sterke groei. Let op, dit is geen investeringsadvies.

De betekenis van marketcap

De marketcap, of marktkapitalisatie, is de totale waarde van een cryptoproject, berekend door het aantal crypto’s in omloop te vermenigvuldigen met de huidige koers. Het is een belangrijke metriek om rekening mee te houden bij het zoeken naar investeringen. Een lagere marketcap kan betekenen dat er minder geld in de crypto is geïnvesteerd en dat er meer ruimte is voor groei. Kleine cryptomunten met een lagere marketcap kunnen echter minder liquide zijn, wat kan leiden tot prijsschommelingen.

Een crypto met een lage marketcap kan ondergewaardeerd zijn. Dit kan voorkomen als de markt de potentie van de munt nog niet heeft erkend. Als de markt de munt uiteindelijk herwaardeert, kan de prijs fors stijgen. Dit biedt investeerders die risico's durven te nemen een uitstekende kans om te profiteren van deze prijsstijging.

Crypto's met lage marketcap

De marktkapitalisatie van coins verandert voortdurend, omdat de markt 24/7 open is. Enkele coins die momenteel een lage marketcap hebben zijn TOMI (tomiNET), HFT (Hashflow), XAI, ZRX (0x Protocol) en WLD (Worldcoin). Deze coins hebben, gezien hun huidige marktwaarde, veel potentieel voor de volgende bullrun.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.